Terug naar overzicht

Bennekomseweg 77, Wageningen

Bennekomseweg 77, Wageningen

Algemeen
Deze riante vrijstaande woning met inpandige garage staat in het dynamische lint van buitengebied de Eng tussen de Gelderse Vallei en Wageningen-Hoog en is solide gebouwd. De ruime oprijlaan en royale tuin geven de onder architectuur verbouwde woning allure.

Dankzij de praktische indeling met bad- en slaapkamer op de begane grond is deze woning geschikt voor levensloopbestendig wonen. Bovendien is deze woning met vijf slaapkamers en extra vertrekken een ideale gezinswoning of voor een combinatie van wonen en werken. Rondom de woning ligt een gevarieerde tuin met verschillende terrassen, tuinkamer en veel privacy.

De woning ligt in het cultuurhistorisch gebied van de Wageningse Eng (www.wageningen.nl/eng) en centraal ten opzichte van de Campus van Wageningen University, scholen, sportfaciliteiten, natuur en winkelgebieden.

De indeling is als volgt:

Vanuit de stijlvolle hal heeft u toegang tot de verschillende vertrekken zoals de woonkamer, keuken, studeer-/werkkamer en slaapkamer met aangrenzende badkamer.
De L-vormige woonkamer is voorzien van een sfeervolle schouw met antieke tegels, in de stijl van de woning. De raampartijen bieden rondom veel licht in de woning. De openslaande deuren geven toegang tot de fraai aangelegde voortuin. De keuken is een gezellige leefruimte.

De grote slaapkamer op de begane grond biedt uitzicht op de tuinkamer met vijver. De vaste kasten in deze slaapkamer bieden veel bergruimte. Aan de slaapkamer grenst de gerenoveerde badkamer. Deze is voorzien van vloerverwarming, ruime douche, dubbele wastafel, 2e toilet en aansluitingen voor de wasmachine en droger.
De zonnig gelegen studeerkamer maakt werken aan huis aantrekkelijk. De kamer geeft toegang tot de achtertuin en het terras.

Alle vertrekken op de begane grond bieden zicht op de mooie tuin met aan de achterzijde een doorkijk naar het weiland en ondergaande zon.

Via de trap in de hal komt u op de grote overloop op de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich de tweede badkamer met douche en wastafel, vier slaapkamers, waaronder een kamer met toegang tot een balkon. Drie slaapkamers zijn voorzien van een, of meerdere vaste kasten.

De geïsoleerde grote bergvliering is voor verschillende doeleinden geschikt te maken.

De garage en het souterrain zijn toegankelijk via de vaste trap in de hal en de oprit. Beide ruimte zijn voorzien van radiatoren. De opritverwarming zorgt in de wintermaanden voor een vorstvrije oprit. De garage is voorzien van een elektrische deur. Grenzend aan de garage bevindt zich een ruimte geschikt voor alternatieve doeleinden, bijvoorbeeld wijnkelder, of hobbyruimte.

Kenmerken:
– Vrijstaande woning met inpandige garage/ werkruimte op ruim perceel;
– Ideale gezinswoning, of voor combinatie van wonen en werken aan huis, dan wel mantelzorg of levensloopbestendig
wonen.
– Tuin met verschillende terrassen , schuur geschikt voor tuingereedschap , tuinkamer met vijver. De tuin biedt veel
privacy.
– Gelegen op gunstige locatie, in bosrijke omgeving.