Terug naar overzicht

Albardaweg 79, Wageningen

Albardaweg 79, Wageningen

Ruim hoekappartement met prachtig panoramisch uitzicht over de Grebbeberg, de Rijn en Wageningen. Dit goed ingedeelde appartement ligt op een zeer gunstige locatie in de gezellige studentenstad Wageningen.

Het appartement ligt aan de rand van Wageningen. Het centrum van Wageningen is op een paar minuten fietsen te bereiken. Vlakbij is er een bushalte en het NS-station van Rhenen is op slechts enkele kilometers verwijderd. Het complex heeft een actieve Vereniging van Eigenaars en een eigen huismeester. Het appartement is voorzien van een intercominstallatie. Het gebouw betreft de sterflat ‘Albarda’ en heeft twee liftinstallaties.

Het appartement heeft veel privacy met rondom een balkon.
Oorspronkelijk was dit een 5 kamer appartement maar het is verbouwd tot een comfortabel 4 kamer appartement, waarbij 2 slaapkamers zijn samengevoegd tot een grote slaapkamer.

Indeling
Hal met garderobe en toegang tot de verschillende vertrekken zoals de twee ruime slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer en toilet. Vanuit de royale woonkamer heeft u vrij uitzicht richting Rhenen en Veenendaal.
De woonkamer bestaat uit twee delen, een woonkamer en een eetkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon.
De 2 ruime slaapkamers liggen aan de voorzijde van het appartement.
Vervolgens een gesloten keuken met 4-pitsgascomfort, een afzuigkap en een koelkast; badkamer met wasmachineaansluiting, wastafel, douche in het ligbad; apart toilet en een gangkast voor extra bergruimte.

De afgesloten berging bevindt zich beneden in de onderbouw. Voor het gebouw is een algemene parkeerplaats.

Blokverwarming:
het appartement wordt verwarmd middels blokverwarming en het warm water middels een boiler (huur).
De servicekosten bedragen € 260,- per maand inclusief voorschot stookkosten van ca. € 50,-.