Terug naar overzicht

Hadewychstraat 58, 's-Hertogenbosch

Hadewychstraat 58, 's-Hertogenbosch

Op een zeer mooie locatie tegen het prachtige Zuiderpark gelegen 3-kamerappartement met een ruime woonkamer, balkon, twee slaapkamers, keuken, inloopdouche en een separaat toilet. Zowel de keuken als de cv-ketel zijn in 2018 geheel vernieuwd. Eveneens zijn er nieuwe radiatoren geïnstalleerd. Dit alles maakt dat het appartement instap klaar is en direct te betrekken.

Het appartement is gelegen in de geliefde wijk ‘s-Hertogenbosch Zuid nabij het Zuiderpark. Kenmerkend voor de wijk is het vele groen, het zeer prettige leefklimaat en de ontsluiting richting snelwegennet A2 en de A59. ‘s-Hertogenbosch-Zuid ligt tegen de Bossche binnenstad met alle voorzieningen binnen handbereik. Vele gezellige cafeetjes, restaurants en tal van bezienswaardigheden zoals de Binnendieze en de Sint Jans kathedraal. Ook is Zuid tegen natuurgebied “Het Bossche Broek” aan gelegen. Dit alles maakt ‘s-Hertogenbosch-Zuid tot een van de aantrekkelijkste wijken van
‘s-Hertogenbosch.

Indeling:
Gezamenlijke entree voorzien van postbussen en een bellentableau.

Indeling appartement:
Hal/entree met meterkast en garderobe en toegang tot de eerste slaapkamer met vaste kast, de woonkamer, keuken en het toilet.
Vanuit de ruime woonkamer heb je vrij uitzicht op de groene omgeving. De moderne keuken is in 2018 geheel vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis een afzuigkap, een koelkast en een apart vriesgedeelte en een vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon. Vanaf het balkon en de beide slaapkamers heb je een fraai uitzicht over de Zuidwillemsvaart.

In de keuken bevindt zich de inloopdouche. De cv-ketel en de wasmachine zijn eveneens keurig weggewerkt in de keuken. De slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. De tweede slaapkamer is vanuit de woonkamer toegankelijk.

Berging:
De bergingen zijn gelegen op de begane grond van het naastgelegen complex.

Bijzonderheden:
– het appartement is zeer net afgewerkt en direct te betrekken;
– kunststof draai/kiepramen met dubbele beglazing;
– vrij uitzicht aan beide zijden van het appartement;
– gelegen op loopafstand van het centrum van Den Bosch;
– kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
– nieuwe keuken (2018) met benodigde inbouwapparatuur;
– CV-ketel + radiatoren in 2018 nieuw geïnstalleerd;
– parkeergelegenheid met parkeervergunning (€ 42,20 per jaar).