Terug naar overzicht

Stokweg 15, Rhenen

Stokweg 15, Rhenen

Luxe, comfort, allure en sfeer, die woorden vatten samen wat dit bijzonder luxueuze landhuis zijn nieuwe bewoners te bieden heeft. Het volumineuze rietgedekte woonhuis in boerderijstijl is werkelijk van alle gemakken voorzien en staat op een fraaie kavel op een van de mooiste locaties van Rhenen.

Aan alles is gedacht om het de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken: het huis beschikt over vele extra’s als vloerverwarming, een centraal stofzuigsysteem, een bus-systeem t.b.v. verlichting, video-intercom, beveiligingssysteem en bronbemaling en beregeningsinstallatie voor het gazon. En wilt u het nog luxueuzer? In het souterrain zijn alle voorzieningen voor een binnenzwembad al getroffen.
Bij de woning horen daarnaast nog een inpandige garage voor twee auto’s (in het souterrain), een rietgedekte carport en een rietgedekte berging.

Rondom het landhuis ligt de prachtig aangelegde, glooiende tuin met planten- en bloemenborders, een groot zonneterras, uitgestrekte gazons en een grote vijver met vlonders. De kavel is omzoomd door een fraai gietijzeren hek met sierlijke toegangspoort.

Indeling
De woning is volledig onderkelderd. Het souterrain is een volwaardig deel van het huis, met een hal, toilet, werk-/tuinkamer, sauna, badkamer, de garage en een technische ruimte voor de cv-installatie (en het eventueel toekomstige zwembad). De ruimte voor een binnenzwembad is in het souterrain ruimschoots aanwezig.

Op de begane grond komt u de woning binnen via een voorportaal, met aansluitend de hal met garderobenis, toilet en meterkast. Vanuit de hal loopt u door naar de meer dan royale woonkamer. De prachtige visgraatparketvloer, de ronde serre en de fraaie haardpartij geven dit vertrek een geweldige sfeer en uitstraling. De woonkamer loopt door in de halfopen keuken in rustieke stijl. De keuken is voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur. Aansluitend aan de keuken vindt u de bijkeuken, met wijnkoeler en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Daarnaast bevinden zich op de begane grond ook een kantoor/werkkamer en een sportruimte.

Op de eerste verdieping vindt u de overloop met vide en 2 slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De grootste slaapkamer heeft de luxe van een walk-in closet, een badkamer en suite en toegang tot het balkon. De badkamer bij deze slaapkamer is uitgerust met een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Ook de andere slaapkamer heeft een badkamer en suite die is ingericht met douche, wastafel en toilet.
Vanuit de overloop bereikt u middels vlizotrap de bergvliering.