Terug naar overzicht

Rozenlaan 23, Rhenen

Rozenlaan 23, Rhenen

In de bosrijke omgeving van Rhenen aan de rand van de Neder-Rijn mogen wij u aanbieden dit uitstekend onderhouden en gemoderniseerde tweekamer appartement. Het appartement met balkon en berging ligt op de 2e verdieping van se “Huis ten Dale”.
Door de samenvoeging van de keuken met de woonkamer is een bijzonder ruime woonkamer gecreëerd. Het appartement is gesitueerd aan de mooie oostzijde van Huis ten Dale en heeft daardoor een fraai uitzicht en goede lichtval.

De historische stad Rhenen is uniek gelegen in een bosrijke omgeving en aan de rand van de Neder-Rijn. In deze prachtige omgeving met hoogteverschillen waant u zich in een beetje in het buitenland. Het complex is centraal gelegen nabij bossen, winkels, NS-station en verdere voorzieningen.

Entree/onderbouw: centrale afgesloten hal met video intercomsysteem, recent vernieuwde ruimte voor brievenbussen, 2 liften en toegang tot de gemeenschappelijke ruimten.

Indeling appartement:
Ontvangsthal met video-intercom, meterkast en extra bergruimte in de aanwezige garderobekasten en toegang tot alle vertrekken. De opvallend lichte woonkamer is voorzien van een vaste kast en deur naar het balkon. U heeft vanaf hier een bijzonder fraai uitzicht over de groene omgeving .
De moderne open keuken in hoekopstelling is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, koelkast en vriezer. Het geheel is afgewerkt met een fraai composiet werkblad.
De ruime slaapkamer is voorzien van een kastenwand, vaste kast waar de boiler is geplaatst en een deur naar het balkon. Via de slaapkamer is de moderne badkamer bereikbaar. De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.
De berging bevindt zich in de onderbouw. Hier kunt u ook gebruik maken van de gezellige gemeenschappelijke recreatieruimte en het heerlijke terras.

Bijzonderheden:
– Fraai afgewerkt tweekamerappartement met moderne open keuken en smaakvolle badkamer.
– Blokverwarming en warm water via boiler.
– Servicekosten € 276,– (inclusief 50,– stookkosten) per maand.
– Geheel voorzien van isolerende beglazing.

Het verzorgde complex “Huis ten Dale” beschikt o.a. over 2 liften, een multifunctionele recreatieruimte, bibliotheek en een mooie gemeenschappelijke tuin met jeu de boules baan, barbecue plaats en diverse heerlijke zitjes. Kijk op de website van Huis ten Dale voor meer informatie!

De toelatingseisen voor “Huis ten Dale” zijn de volgende:
– Minimum leeftijd van één van de bewoners moet 50 jaar zijn.
– Het appartement mag maximaal door twee personen worden bewoond.
– Zelfredzaamheid.
– Een kennismakingsgesprek met het bestuur van “Huis ten Dale”.
– Eenmalige intredingskosten van ca. € 455,– (zie reglement Huis ten Dale).