Terug naar overzicht

Kerkstraat 41, Putten

Kerkstraat 41, Putten

In het gezellige centrum van het Veluwse dorp Putten bieden wij u aan deze charmante vrijstaande woning. Wij geven u alvast een aantal redenen wat een bezichtiging aan deze woning zeker de moeite waard maakt: zoals de ligging op een ruim perceel met een royale achtertuin; een aangebouwde berging met veel bergruimte en de sfeervolle woonruimte. De diepe tuin biedt mogelijkheden voor een uitbouw of het plaatsen van een luxe veranda. Deze sfeervolle woning is bij uitstek geschikt voor mensen die houden van ruimte en de gezelligheid van het dorp binnen handbereik.

Putten ligt op de rand van de Veluwe en de Gelderse vallei. Het dorp heeft een hoog voorzieningenniveau: zoals een gezellig winkelhart met supermarkten en diverse winkels. Horeca- en culturele gelegenheden zijn er volop. In de bosrijke omgeving met vele landgoederen en nabij het Veluwerandmeer is het fantastisch wandelen en fietsen. Met een eigen NS station en diverse busverbindingen is Putten goed bereikbaar.

De indeling is als volgt:
Via de voortuin met de leibomen bereikt u de ruime hal. In de hal bevindt zich het toilet en de trapopgang naar de verdieping.
De royale woonkamer met veel lichtinval, is voorzien van een erker, een open haard en een massief grenenvloer. De openslaande deuren geven toegang tot de diepe achtertuin. Aan de woonkamer grenst de half open keuken. Vanuit de keuken loopt u via een tussenhal door naar de bijkeuken waar de wasmachine, droger en cv-ketel staan opgesteld. Daarnaast biedt deze ruimte met vaste kasten veel bergruimte. De kelder is eveneens bereikbaar via de keuken.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers waarvan de grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning.
De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de tuinkant waarvan één slaapkamer met een balkon. De badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel. Op de overloop is de zolderberging te bereiken via de vlizotrap.

Tuin:
Via de zijkant van de woning is de achtertuin te bereiken. Door de vrije ligging kunt u hier volop genieten van uw privacy. Eventueel is het mogelijk om de woning uit te bouwen; er blijft meer dan voldoende ruimte over om op ieder moment van de dag te genieten van de zon of om een plekje te vinden in de schaduw. In de stenen berging kunt u de fietsen stallen.

Kenmerken:
– Schilderwerk buiten onlangs uitgevoerd (april 2022).
– Charmante vrijstaande woning gelegen in het centrum van Putten.
– Zeer diepe achtertuin met volop privacy.