Terug naar overzicht

Keerweer 6, Oosterbeek

Keerweer 6, Oosterbeek

In de groene en rustige omgeving in het mooie dorp Oosterbeek mogen wij u aanbieden deze praktisch ingedeelde levensloopbestendige semi-bungalow. Kenmerken van deze comfortabele bungalow zijn de drie slaapkamers, een ruime badkamer, parkeren op eigen terrein, een zeer royale garage en een fraai aangelegde tuin. De bungalow is bij uitstek geschikt voor mensen die graag gelijkvloers willen wonen.

Het villadorp Oosterbeek grenst aan de zuidrand van de Veluwe en ligt, behalve aan de Rijn, in een prachtige heuvelachtige, bosrijke omgeving met vele landgoederen en landhuizen. Het kunstenaarsdorp heeft een zeer hoog voorzieningenniveau: een gezellig winkelhart met supermarkten en diverse winkels. Horeca- en culturele gelegenheden zijn er volop. In de omgeving is het fantastisch wandelen en fietsen onder andere in de parken Hartenstein en Bato’s Park. Oosterbeek ligt op een kwartier fietsen van Arnhem. Het heeft een eigen NS station en de busverbindingen naar Arnhem, Wageningen en Ede zijn uitstekend. De snelwegen A12 en A50 zijn vanuit Oosterbeek goed bereikbaar en brengen u in 45 minuten naar de Randstad.

Indeling:
Via de voortuin bereikt u de hal met garderobe, meterkast en het toilet. Vervolgens loopt u door naar de ruime woonkamer met veel lichtinval en sfeervolle gashaard. De open keuken met veel bergruimte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur.
Vanuit de hal zijn ook de overige ruimtes toegankelijk zoals de ruime hoofdslaapkamer, badkamer en bijkeuken. In de bijkeuken bevindt zich de de cv-ketel en de aansluiting voor de wasmachine en droger. De badkamer is ingericht met een wastafel, ruime inloopdouche en een designradiator.
Via de open trap in de woonkamer bereikt u de bovenverdieping met twee slaapkamers. De dakkapel zorgt voor ruime en lichte kamers op deze verdieping.

Tuin:
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de ruime tuin. De tuin is aangelegd met borders en is nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt u op alle tijden van de dag genieten van uw rust en privacy. Er is altijd een plek te vinden in de zon of in de schaduw.
De bijzonder ruime garage bevindt zich achter in de tuin. Daarnaast is het mogelijk om te parkeren op eigen terrein.

Kenmerken:
– Het energielabel is uit 2016, sindsdien zijn er nieuwe energiebesparende voorzieningen
toegepast: het dak is geïsoleerd en de spouw is na geïsoleerd met EPS parels.
– Semibungalow op mooie plek in Oosterbeek.
– Op enkele minuten lopen van winkelvoorzieningen en het groen.
– Slaapkamer en badkamer op de begane grond.
– Laagbouw: dakbedekking vernieuwd (2018).
– De laagbouw is voorzien van rolluiken.
– Goed onderhouden tuin.
– Ruime garage; parkeren op eigen terrein.
– De beneden verdieping is voorzien van zonnescreens.