Terug naar overzicht

Korenschoof 6, Leusden

Korenschoof 6, Leusden

Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning in een groene en kindvriendelijke woonomgeving met prima voorzieningen en een goede bereikbaarheid? Deze leuke woning gelegen in de wijk Groenhouten in Leusden, voldoet aan deze eisen. De woning ligt op een perceel van 145 m2 met parkeergelegenheid op eigen terrein (gedeelte is officieel eigendom van gemeente) en een diepe achtertuin met een achterom. Een ideale plek om rustig te wonen in een prettige woonomgeving.

Door de centrale ligging in het land is Leusden uitstekend bereikbaar. Daarnaast is het ook nog eens een zeer groene omgeving. De woning ligt aan een doodlopend hofje met alleen bestemmingsverkeer en in de nabijheid van diverse voorzieningen zoals winkelcentrum de Hamershof, diverse sportverenigingen en op loopafstand van een park met diverse speelvoorzieningen. Voor de wandelliefhebbers zijn er diverse natuurgebieden in de directe omgeving zoals de Schammer, Bloeidaal en landgoed Den Treek. De fietsers onder ons kunnen zich uitleven langs het Valleikanaal of door het landelijke gebied van de Utrechtse heuvelrug.

De uitvalswegen naar de A1 en A28 zijn zeer snel en makkelijk te bereiken.

De indeling is als volgt:
Via de voortuin bereikt u de entree met in de hal de garderobe, de meterkast en het toilet. De open trap naar de verdieping bevindt zich in de woonkamer. De woonkamer met parketvloer in licht kleurstelling heeft een eetgedeelte waar u door de grote raampartijen zicht heeft op de diepe achtertuin. Aan dit gedeelte grenst de open keuken. De keuken in hoekopstelling heeft veel bergruimte is voorzien van de benodigde inbouw apparatuur. Vanaf hier heeft u toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is uitgevoerd met inloopdouche, wastafel en een toilet.

Zolderverdieping:
Op de voorzolder staat de wasmachine, droger en cv-ketel geïnstalleerd. Vervolgens een ruime slaap-/werkkamer met een extra wastafel.

Tuin:
De omsloten tuin is aangelegd met borders en een terras met achterin de tuin de houten berging. De tuin is via een achterom te bereiken. Met ligging op het oosten kunt u met name in ochtend genieten van de eerste zonnestralen en in de avond is het heerlijk vertoeven op het terras achter in de tuin. Zo heeft u op ieder moment van de dag zon- en schaduwplekken.

Kenmerken:
– Ruime gezinswoning in een kindvriendelijke en groene omgeving.
– Gunstige ligging aan autoluw hofje en nabij winkelcentrum en alle voorzieningen.
– Parkeergelegenheid op eigen terrein (een gedeelte is officieel eigendom van de gemeente)