Terug naar overzicht

Koningin Julianalaan 82, Leusden

Koningin Julianalaan 82, Leusden

Aan de lommerrijke Koningin Julianalaan in Leusden-Zuid ligt in het groen deze ruime vrijstaande semi-bungalow met garage en eigen oprit. Deze levensloopbestendig woning met twee slaapkamers en twee badkamers op de begane grond biedt u de mogelijkheid om naar eigen inzicht te moderniseren. Daarnaast kunt u op de royale zolderverdieping meerdere kamers creëren. In de zonnige, groene tuin gelegen aan het water geniet u van rust en privacy.

Wij verwachten dat u op deze mooie locatie een prachtig comfortabel droomhuis kunt creëren.

Door de centrale ligging in het land is Leusden-Zuid is een gewilde plek om te wonen met onder andere de vele (sport)verenigingen, diverse basisscholen en een gezondheidscentrum. Het nabijgelegen winkelcentrum Zuidhoek is op loopafstand. Voor de ontspanning kunt u terecht in de prachtige bossen van Landgoed Den Treek en de heidevelden rondom Leusden. Een fietstocht langs het uitgestrekte Valleikanaal behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens ligt de woning gunstig ten opzichte van uitvalswegen en is er een goede busverbinding naar Centraal Station Amersfoort.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Via de groene voortuin bereikt u de entree met gaderobe, trapopgang en meterkast. Aan de rechterhand is de woonkamer gesitueerd met schuifdeuren naar de tuin. Vervolgens loopt u door naar de eet-/tuinkamer. Deze kamer staat in open verbinding met de woonkamer. Deze beide kamers hebben de uitstraling van een villa met in iedere kamer een open haard en fraai zicht op de vrij gelegen tuin.

Vanuit de hal heeft u aan uw linkerhand de twee badkamers en twee slaapkamers. In de grootste slaapkamer heeft u toegang tot de royale badkamer voorzien van een ligbad, twee wastafels, douche en toilet. De andere badkamer beschikt over een toilet, ligbad en wastafel. De woonkeuken ligt aan de tuinzijde en is een prachtige ruimte om te betrekken bij de tuin.

De praktische trapkast in de hal biedt extra provisieruimte.

Zolderverdieping:
In de woonkeuken bevindt zich de trap naar de zolderverdieping. Deze verdieping loopt over de hele breedte van de woning en biedt dan ook een zee aan ruimte. U kunt hier eenvoudig meerdere kamers creëren.

Tuin met garage:
Door de ligging van de woning loopt de tuin over de hele breedte van de woning. Er zijn meerdere terrassen waar u volop kunt genieten van uw rust en privacy. De tuin grenst aan een water.
Aan de woning grenst de garage met veel bergruimte en een extra bergvliering. In de garage bevindt zich de cv-ketel en de wasmachine aansluiting.
Parkeren kunt u op eigen terrein vóór de garage.

Kenmerken:
– Op deze woning is de Niet zelf-bewoningsclausule van toepassing.
– Zeer ruime levensloopbestendige woning met garage, twee badkamers en twee slaapkamers op de begane grond.
– Royale zolderverdieping over de hele breedte van de woning.
– Vrij gelegen tuin met volop privacy.