Terug naar overzicht

Keerkade 26, Leusden

Keerkade 26, Leusden

In de groene en kindvriendelijke wijk ’t Vliet in Leusden ligt op een mooie en rustige locatie deze leuke tussenwoning. De woning is ideaal voor starters of een jong gezin. Naast de lichte woonkamer en open keuken beschikt de woning over 3 slaapkamers en een sfeervolle tuin (ZW) met vrijstaande berging en een achterom.

De indeling is als volgt:
Entree, garderobe, toilet, meterkast en trapopgang.
De woonkamer is voorzien van een mooie eiken vloer, een open keuken en een dichte trapkast. Via de woonkamer kom je in de fraai aangelegde zonnige tuin met bloemborders en een terras.

Verdieping:
Op de verdieping een royale slaapkamer met inbouwkast over de volle breedte van de woning. De slaapkamer heeft een vrij uitzicht over de schapenweide. Daarnaast nog twee ruime slaapkamers waarvan één kamer is gemaakt en in gebruik is als een grote slaap-/werkkamer, deze is tevens gemakkelijk terug te brengen naar originele staat. De nette en grote badkamer heeft een 2e toilet, wastafel en een douchecabine. Eveneens bevindt zich op deze verdieping een aparte bergruimte met opstelling c.v. ketel, mechanische installatie unit en wasmachine aansluiting. Boven de trap is een extra bergruimte.

Tuin:
Een sfeervolle omsloten zonnige tuin met veel privacy en zonnescherm aan de woning en is via een achterom te bereiken. De berging bevindt zich achter in de tuin.

Kortom een heerlijk woonhuis op een super fijne locatie die veel woongenot biedt!

Door de centrale ligging in het land is Leusden uitstekend bereikbaar. Daarnaast is het ook een zeer groene omgeving. Voor de wandelliefhebbers zijn er diverse natuurgebieden in de directe omgeving zoals de Schammer, Bloeidaal en landgoed Den Treek of u kunt een heerlijke fietstocht langs het Valleikanaal maken. Diverse scholen, kinderopvang en sportverenigingen vindt u eveneens in de directe nabijheid. Ook bent u binnen 5 minuten bij winkelcentrum De Nieuwe Biezenkamp. De uitvalswegen naar de A1 en A28 zijn zeer snel en makkelijk te bereiken.

Kenmerken:
– Gelegen in een kindvriendelijke, groene wijk.
– 3 slaapkamers en veel opbergruimte
– Ideale ligging ten opzichte van diverse winkelcentra, uitvalswegen, bushalte en sportvoorzieningen
– De natuurgebieden “De Schammer”, Bloeidaal en het Valleikanaal zijn in de directe nabijheid.
– Ruime parkeergelegenheid voor de deur.
– Fraai aangelegde en zonnige tuin met ligging op het Zuid-Westen (met berging en achterom).