Terug naar overzicht

Keerkade 21, Leusden

Keerkade 21, Leusden

Bent u op zoek naar een statige, goed onderhouden gezinswoning met parkeergelegenheid op eigen terrein, in een groene en kindvriendelijke woonomgeving met prima voorzieningen?

Deze royale parkwoning gelegen in de groene wijk ’t Vliet voldoet aan deze eisen met een ruime woonkamer met open keuken, een zeer fraai aangelegde tuin, een groot tuinhuis en drie slaapkamers (mogelijkheid tot vier).
Door de centrale ligging in het land is Leusden uitstekend bereikbaar. Daarnaast is het ook nog eens een groene omgeving. De Keerkade is een rustige en kindvriendelijke straat met alleen bestemmingsverkeer. Voor de wandelliefhebbers zijn er diverse natuurgebieden in de directe omgeving zoals De Schammer, Bloeidaal en landgoed Den Treek. Ook de uitvalswegen naar de A1 en A28 zijn snel en eenvoudig te bereiken. Kortom, een prachtige gezinswoning op een fijne plek.

De indeling is als volgt:
Een ruime hal met garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde treft u de open keuken in lijnopstelling. De ruime woonkamer is tuingericht en de Noorse speksteenkachel zorgt voor behagelijke warmte in de koude maanden. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie houten vloer.

Eerste verdieping:
De ruime overloop verbindt de ruimtes; in het midden de badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en ligbad. En een separaat toilet. Aan de voorzijde de ruime ouderslaapkamer met een op maat gemaakte kastenwand, een frans balkon en airconditioning. Aan de achterzijde een tweede zeer ruime slaapkamer die eenvoudig is op te delen in twee slaapkamers. Alle muren en plafonds op de begane grond en op de eerste verdieping, zijn afgewerkt met leem of leemverf; dit zorgt voor een prettig binnenklimaat. De brede trap biedt toegang tot de zolderverdieping.

Tweede verdieping:
De open zolderverdieping is ingericht is als een hobbyruimte en beschikt, net zoals de rest van de woning, over veel natuurlijke lichtinval. Het ruimtelijk effect wordt hier versterkt door het hoge plafond. Naast de trap bevindt zich de wasmachineaansluiting, Cv-ketel en zonneboiler. Zowel de eerste als tweede verdieping is voorzien van een parket vloer.

Tuin:
In de weelderige tuin kunt u op alle momenten van de dag genieten van de zon. Achter in de tuin bevindt zich een terras en het tuinhuis. Het terras is overdekt met een schaduwdoek zodat u hier in alle privacy kunt relaxen, ongeacht de weersomstandigheden.

Kenmerken:
– Goed onderhouden parkwoning met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
– Maar liefst 120 m² woonoppervlakte.
– Kindvriendelijke en groene woonomgeving.
– Woning is voorzien van kozijnen met HR ++ beglazing.
– Diepe en fraai aangelegde tuin op het oosten.
– Een ruime gezinswoning in een groene woonomgeving.
– Oplevering 25 februari 2022 (in overleg).