Terug naar overzicht

Claverenbladstraat 25, Leusden

Claverenbladstraat 25, Leusden

Op een mooie rustige locatie in Leusdense wijk ‘Claverenblad’ ligt deze leuke tussenwoning. De woning biedt voor starters een mooie kans om deze naar eigen wensen te moderniseren en hier een eigen plek te realiseren.

Naast de drie kamers op de eerste verdieping beschikt deze woning over een zolderverdieping met dakkapel. De tuin ligt op het westen en parkeren kunt u voor de deur.

Door de centrale ligging in het land is Leusden uitstekend bereikbaar. Daarnaast is het ook een zeer groene omgeving. Voor de wandelliefhebbers zijn er diverse natuurgebieden in de directe omgeving zoals de Schammer, Bloeidaal en landgoed Den Treek of u kunt een heerlijke fietstocht langs het Valleikanaal maken. Diverse scholen, kinderopvang en sportverenigingen vindt u eveneens in de directie nabijheid. Ook bent u binnen 5 minuten bij winkelcentrum Hamershof. De uitvalswegen naar de A1 en A28 zijn zeer snel en makkelijk te bereiken.

De indeling is als volgt:
Entree, toilet, meterkast en trapopgang. Vervolgens komt u in de tuingericht woonkamer.
De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamer en de badkamer. De ruime ouderslaapkamer aan de tuinzijde heeft door de dakramen veel lichtinval. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. In de bergkast op de overloop is de cv-ketel geïnstalleerd.

Zolderverdieping:
Voorzolder waar de aansluiting is voor de wasmachine en extra slaap-/werkkamer.
De dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen.

Tuin:
Ruime, omsloten tuin met achter in de tuin de stenen berging.

Kenmerken:
– Leuke tussenwoning voor starters met toekomstplannen.
– Ligging nabij alle voorzieningen, in een kindvriendelijke en groene woonomgeving.
– Parkeermogelijkheid voor deur.