Terug naar overzicht

Rijksstraatweg 234A, Leersum

Rijksstraatweg 234A, Leersum

Natuur, rust en ruimte kunt u ervaren op deze prachtige en unieke locatie in de bossen van Leersum.
Via een boslaan bereikt u de authentieke, vrijstaande villa met een bijzonder fraaie tuin met volop privacy.
De woning biedt u alle mogelijkheden om in alle rust te werken aan huis of te genieten van uw vrije tijd. De diverse ruimtes zijn geschikt om in te richten als werk- of hobbyruimte.

Indeling

Begane grond:
In de ruime hal vindt u de toegang tot het toilet en een slaap/werk kamer. Via een fraaie stenen trap in de hal bereik je de garage en ruime berging die onder het huis zijn gelegen.

De gesloten, ruime woon/leef keuken heeft een toegangsdeur naar de fantastische bosrijke tuin. Aangrenzend aan de woonkeuken komt u in de bijkeuken en loopt u vervolgens door naar twee ruime werkkamers en een archiefruimte. Eén werkkamer is eventueel te gebruiken als extra slaapkamer.
In de bijkeuken is een aansluiting voor de was-apparatuur en opstelling van de boiler en CV-ketel.

De robuuste balken in combinatie met een riante schouw geven de woonkamer de sfeer en allure van een jachthuis. Via een open trap in de woonkamer komt u op de ruime open overloop. De balustrade op de bovenverdieping loopt gedeeltelijk rond de woonkamer en vanaf hier heeft u zicht op de woonkamer.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping treft u een separaat toilet, twee ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee bedsteden, een bergkast en een badkamer met wastafel en douchecabine. Aan de badkamer grenst een klein balkon.
De velux ramen op de bovenverdieping zijn voorzien van dubbele beglazing en zorgen voor extra lichtinval.

Een dubbele garage is zeer ruim te noemen en gelegen onder de woning, tevens voorzien van kanteldeuren. De garage biedt ruimte voor twee auto’s. Daarnaast is er een ruime, aparte werkplaats en berging.

Tuin:
De prachtige riante bostuin is afgescheiden door een hekwerk en de tuin sluit naadloos aan op het bosgebied achter de villa.
Aan de tuinkant is een overkapping met riante open haard. Een prima plek om te genieten van de natuur en privacy die deze unieke locatie biedt. Boven de overkapping bevindt zich een vliering. Deze ruimte heeft veel lichtinval en is uitermate geschikt voor het creëren van een hobbyruimte of atelier.

Kenmerken:
– royale vrijstaande villa gelegen op prachtige en unieke locatie in bosrijke omgeving
– perceel van 2170 m2
– ruime dubbele garage en berging gelegen onder de woning
– volop mogelijkheden voor het creëren van diverse woon, werk – of hobbyruimte
– Deze riante en unieke woning (woon oppervlakte 264 m2) is een uitgelezen kans om daar jouw droomwoning te
realiseren.