Terug naar overzicht

Anne Franklaan 150, Bussum

Anne Franklaan 150, Bussum

Aan de lommerijke Anne Franklaan in Bussum Zuid ligt deze leuke tussenwoning. De woning beschikt over een ruime zolderverdieping met dakkapel en vrij gelegen achtertuin met stenen berging. In de groene woonwijk Ooster Eng-Zuid biedt deze woning volop mogelijkheden om geheel naar uw eigen woonwensen in te delen en te moderniseren.

De woning ligt in nabijheid van speeltuinen, het winkelcentrum, scholen en ns-station Bussum Zuid. Wilt u de natuur opzoeken dan kan dat op loopafstand van de Bussumer heide. In dit natuurgebied kunt u heerlijk wandelen, fietsen of een rondje hardlopen. Met de auto bent u binnen 25 minuten in Amsterdam of Utrecht.

Indeling:
Entree met garderobe, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. In de gang bevindt zich een praktische trapkast en het toilet. Vervolgens loopt u door naar de ruime woonkamer en de keuken. Vanuit de keuken en woonkamer heeft u toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met vaste kasten. Daarnaast heeft de slaapkamer aan de voorkant van de woning een vaste wastafel. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. In de badkamer bevindt zich ook de wasmachine aansluiting.

Zolderverdieping:
Ruime voorzolder met aparte ruimte voor de CV-ketel. Vervolgens een extra (slaap)kamer met dakkapel aan achterzijde. De dakkapel zorgt voor veel lichtinval en ruimte.

Tuin:
De diepe achtertuin met achterom ligt op het westen. Door de vrije ligging is dit een heerlijke plek om te genieten van uw privacy. Achterin de tuin bevindt zich de vrijstaande berging.

Kenmerken:
– leuke gezinswoning met vier slaapkamers;
– ruime zolderverdieping met dakkapel;
– diepe achtertuin met veel privacy;
– op deze woning is de Niet zelf-bewoningsclausule van toepassing.