Terug naar overzicht

Wiekslag 63, Amersfoort

Wiekslag 63, Amersfoort

In de wijk Liendert ligt dit goed onderhouden, ruime 5-kamer appartement met een fantastisch vrij uitzicht over Amersfoort en de wijde omgeving.

Het appartement heeft door de vele raampartijen veel lichtinval. Het balkon, over de hele breedte van het appartement, ligt op het zuidwesten. Uit het werk is het hier heerlijk toeven in de avondzon. Er is een riante woonkamer met een aansluitende zijkamer en maar liefst drie slaapkamers.

Onder het appartementencomplex bevindt zich de inpandige berging. Naast de berging op de begane grond beschikt dit appartement over een extra bergruimte. Deze ruimte bevindt zich naast de voordeur.
Parkeren kun je op het naastgelegen parkeerterrein. De winkels van het Neptunusplein en het gezellige centrum van Amersfoort liggen op 10 minuten fietsafstand.

De indeling is als volgt:
Centrale, afgesloten entree op de begane grond. Hal met lift en trappenhuis.

Indeling appartement:
Ruime hal met toegang tot alle ruimten van het appartement zoals de keuken, de woonkamer, drie slaapkamers, de badkamer, een separaat toilet en de wasruimte.
Vanuit de ruime woonkamer met zijkamer heb je een prachtig zicht op Amersfoort. Het balkon ligt over de hele breedte van het appartement.
Het toilet en de badkamer zijn in 2019 geheel vernieuwd. De moderne badkamer is voorzien van een vaste wastafel en een douche. Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaat vloer.

Kenmerken:
– Zeer ruim 5-kamer appartement met in 2019 vernieuwde badkamer en toilet;
– De servicekosten bedragen € 156,38 per maand;
– Voorschot stookkosten € 80,–;
– Goed onderhouden appartement vrij uitzicht en gunstige ligging nabij winkels en op fietsafstand van het centrum van Amersfoort.