Terug naar overzicht

Wiekslag 43, Amersfoort

Wiekslag 43, Amersfoort

In de wijk Liendert ligt dit bijzonder ruime 5-kamer appartement met maar liefst 4 slaapkamers, een garagebox, een berging en een ruim balkon over de hele breedte van het appartement.

Het appartement ligt op de eerste verdieping van het appartementencomplex.
Onder het appartementencomplex bevindt zich de inpandige berging en de garage. Bij het complex is voldoende parkeergelegenheid.

De winkels van het Neptunusplein, diverse sportfaciliteiten en het gezellige centrum van Amersfoort liggen op 10 minuten fietsafstand.

De indeling is als volgt:
Centrale, afgesloten entree op de begane grond. Hal met lift en trappenhuis.

Indeling appartement:
Ruime hal met toegang tot alle ruimten van het appartement zoals de keuken, de woonkamer, drie slaapkamers, de badkamer, een separaat toilet.
Door de vele raampartijen is er veel lichtinval in de ruime woonkamer. De zijkamer wordt gebruikt als extra slaapkamer maar is een praktische ruimte om in te richten als werk- of eetkamer. Het balkon ligt over de hele breedte van het appartement. De keuken is voorzien van de benodigde inbouw apparatuur: vaatwasser, combi-oven en
4-pitsgasfornuis. Hier bevindt zich ook de wasmachine aansluiting.

De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en een douche. Naast de badkamer bevindt zich een separaat toilet.

Kenmerken:
– Zeer ruim 5-kamer appartement met garagebox, berging en gunstige ligging nabij winkels en op fietsafstand van het centrum van Amersfoort.
– De servicekosten bedragen € 244,- per maand (dit is inclusief € 80,- voorschot stookkosten).