Terug naar overzicht

Wiekslag 221, Amersfoort

Wiekslag 221, Amersfoort

In de levendige wijk Liendert met veel groen en water ligt op de tweede verdieping van een klein appartementencomplex dit leuke 3-kamer appartement.
Noemenswaardig is de gunstige ligging; voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkels van het Neptunusplein en het Vogelplein. Het historische centrum van Amersfoort ligt op 10 minuten fietsafstand. Wandelen of een rondje hardlopen kun je in het parkachtige Waterwingebied.

Een ideaal appartement voor een starter. Het appartement wordt opgeleverd met een geheel vernieuwde (Tulp) keuken inclusief de benodigde inbouwapparatuur van het merk Siemens (zie de referentiefoto in de fotoreeks).

De indeling is als volgt:
Centrale, afgesloten entree op de begane grond. Hal en trappenhuis.

Indeling appartement:
Entree met toegang tot alle ruimten van het appartement zoals de keuken, de woonkamer, slaapkamer en de badkamer.
De ruime woonkamer en zijkamer zijn afgewerkt met een fraaie houten vloer. Het zonnige balkon ligt over de hele breedte van het appartement. De zijkamer wordt gebruikt als eetkamer maar het is mogelijk om hier een extra slaapkamer te creëren. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon.
De afgesloten keuken wordt geheel vernieuwd. De moderne badkamer is voorzien van een vaste wastafel, toilet en een douche. In de badkamer bevindt zich ook de wasmachineaansluiting.
De royale slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement.

Onder het appartementencomplex bevindt zich de inpandige berging. Naast de berging op de begane grond beschikt dit appartement over een extra bergruimte. Deze ruimte bevindt zich naast de voordeur.
Parkeren kun je op het naastgelegen parkeerterrein.

Kenmerken:
– Leuk 3-kamer appartement met een nieuwe moderne Tulp keuken inclusief Siemens apparatuur;
– De servicekosten bedragen € 92,20 per maand;
– Het appartement wordt verwarmd middels blokverwarming: voorschot stookkosten € 115,–;
– Gunstige ligging nabij winkels en op fietsafstand van het centrum van Amersfoort.