Terug naar overzicht

Watersalamander 9, Amersfoort

Watersalamander 9, Amersfoort

Genieten van de rust en ruimte met alle voorzieningen binnen handbereik.
Wonen met een leuk uitzicht in Waterwijk aan de rand van Nieuwland? Dat kan in dit keurige hoek-appartement. Het ruime (voormalig 3-kamer) appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement ligt in een groene woonomgeving nabij het stadspark van Nieuwland, op loopafstand van winkelcentrum “De Nieuwe Hof”, scholen, het gezondheidscentrum, sportvoorzieningen en openbaar vervoer. Het appartement beschikt over een royale eigen berging en een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Uitzicht over het waterpark van Nieuwland, de groene wandelroute naar het winkelcentrum en speeltuin “de Draak”. De diverse voorzieningen als winkels en openbaar vervoer liggen dus letterlijk om de hoek.
Het complex is in 2001 gebouwd en heeft een gezonde Vve. Dit is niet alleen merkbaar bij binnenkomst van het complex. Het complex beschikt ook over een lift en elektrische toegangsdeuren, wat het geheel rolstoel vriendelijk maakt. Het appartement is zowel via lift als trap te bereiken.
Wat tref je achter de voordeur?

Bij binnenkomst valt direct op dat dit keurig afgewerkte appartement een ruim en open karakter heeft. De entree met garderobe geeft toegang tot het moderne toilet met wandcloset. De open keuken in hoekopstelling is licht van kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de keuken is voldoende ruimte voor een eethoek en grenst direct aan het royale balkon. Het zonnige balkon (zuid westen) beschikt over een leuk en fraai uitzicht en is daarnaast voorzien van praktische bergkasten.

De woonkamer beschikt over veel natuurlijke lichtinval, mede doordat een voormalige (slaap)kamer bij de woonkamer is betrokken. In de gang treft u verder een inpandige berging met wasmachineopstelling en toegang tot de badkamer en slaapkamer. De luxe badkamer beschikt overn een inloopdouche, wastafel en design-radiator. Het gehele appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer met hoge plinten en een belangrijke pre is de zeer royale woonkamer. Vanzelfsprekend is een tweede slaapkamer eenvoudig te herstellen.

Belangrijke pluspunten:
– leuk en vrij uitzicht, appartement met een zonnig balkon op het zuid westen.
– zeer ruime woonkamer ( voormalige slaapkamer is bij de woonkamer gevoegd)
– Veel bergruimte
– Modern en luxe sanitair
– Rolstoelvriendelijk complex
– Groene woonomgeving met alle benodigde voorzieningen op loopafstand
– ruime berging en een eigen parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage
– actieve en gezonde VvE