Terug naar overzicht

Wagnerstraat 79, Amersfoort

Wagnerstraat 79, Amersfoort

Op een rustige locatie in Randenbroek treft u deze leuke hoekwoning met doorzonwoonkamer, drie slaapkamers (met de mogelijkheid tot een vierde) zonnige diepe tuin en stenen berging.

De Wagnerstraat is een rustige straat met enkel bestemmingsverkeer. De afgelopen jaren is de wijk zeer aan het verjongen waardoor dit bij uitstek een prachtige plek is voor een jong gezin. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het winkelcentrum aan het Euterpeplein en de historische Amersfoortse binnenstad is binnen vijf fietsminuten te bereiken. Park Randenbroek, Stadspark Elisabeth Groen en Natuurgebied de Schammer liggen allen op korte afstand en binnen vijf minuten bent u op de snelweg.

De indeling is als volgt:

U bereikt de woning door de fraai aangelegde voortuin. In de hal treft u de garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en trapkast. De doorzonwoonkamer beschikt over veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen. Aan de achterzijde met toegang tot de tuin de keuken in hoekopstelling. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een fraaie robijnhouten vloer.

Eerste verdieping:

Vanaf de overloop heeft u toegang tot de diverse ruimtes. Alle drie de slaapkamers beschikken over een vaste kast en de master bedroom biedt uitzicht over de zonnige tuin. Ook hier zorgen de grote raampartijen voor veel natuurlijke lichtinval. De badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafelmeubel.

Tweede verdieping:

Te bereiken middels vlizotrap, het is mogelijk om hier een vaste trap te plaatsen om nog een extra slaapkamer te realiseren, eventueel door uitbreiding met een dakkapel.

Tuin:

De zonnige en diepe tuin is gelegen op het westen en beschikt over een ruime berging met een overkapping voor de fietsen. Daarbij beschikt de tuin over een achterom, zowel naast de woning als aan de achterzijde. Het elektrische zonnescherm biedt verkoeling in de warme zomermaanden.

Kenmerken:

– Bouwjaar 1959
– Rustig gelegen met voldoende parkeermogelijkheid
– Ruime achtertuin gelegen op het westen
– Geïsoleerde spouw
– Aanvaarding in overleg
– Bouwkundig rapport aanwezig