Terug naar overzicht

Vossenstraat 7, Amersfoort

Vossenstraat 7, Amersfoort

In de populaire wijk het Leusderkwartier ligt deze leuke tussenwoning aan een zijstraat van de Bosweg. De rustige ligging in combinatie met alle voorzieningen in de directe omgeving maakt dit een leuke plek in een prettige leefomgeving. 

Het bos ligt nagenoeg naast de deur en binnen een paar minuten fietsen ben je bij de winkels aan de Leusderweg of sta je in het gezellige centrum van Amersfoort. Daarnaast ben je binnen 3 minuten rijden op de A1/A28, waardoor je binnen no time in steden als Utrecht, Hilversum en Amsterdam bent.

De indeling is als volgt:
Via de voortuin bereik je de entree. In de hal bevindt zich de trapopgang en heb je toegang tot badkamer met toilet en doucheruimte. Vervolgens loop je de door naar de woonkamer. Deze kamer is leuk ingedeeld en voorzien van een praktische kelderkast. Aan de woonkamer grenst de open keuken. Middels een overkapping bereik je de aangebouwde berging waar de wasmachine is geïnstalleerd. Vanuit de overkapping met openslaande deuren is de zonnig gelegen tuin bereikbaar. Achter in de tuin bevindt zich nog een extra houten berging voor het stallen van de fietsen. Met ligging op het zuidwesten en veel privacy is dit een aangename plek met veel zonuren.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast en drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met wastafel en vaste kast.
De ouderslaapkamer beschikt eveneens over een vaste kast en een bergvliering waar ook de cv-ketel is geïnstalleerd.

Bijzonderheden:
– Zonnige achtertuin met achterom en aangebouwde stenen berging.
– Zeer gunstige ligging nabij bossen, winkels en centrum van Amersfoort.