Terug naar overzicht

Vermeerstraat 99, Amersfoort

Vermeerstraat 99, Amersfoort

De ideale locatie hebben wij al voor u gevonden! Aan u de mogelijkheid om uw droomhuis te creëren. Deze charmante hoekwoning (jaren 30) ligt in aan de Vermeerstraat op slechts vijf minuten lopen van het Randenbroekerpark en het centrum van Amersfoort. De woning is in de oorspronkelijke staat en dient in alle opzichten te worden gemoderniseerd. Voor iemand met twee rechter handen is dit een leuke woning om naar eigen wensen te verbouwen.

De indeling is als volgt:
In de hal met authentieke granito vloer bevindt zich het toilet, de kelderkast de meterkast en de
trapopgang naar de eerste verdieping. Sfeervolle woonkamer met erker en openslaande deuren naar de tuin. De tuin is eveneens te bereiken via de dichte keuken. De diepte van de tuin en de overkapping van de keuken naar de berging leent zich uitstekend voor een mooie uitbouw.

1e verdieping:
Overloop met drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de tuinzijde heeft een balkon en een vaste kast. De andere twee slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Zolderverdieping:
Door middel van een vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Op deze ruime verdieping heeft u veel bergruimte en een extra slaapkamer (met de mogelijkheid om hier twee slaapkamers te creëren).

Tuin:
Naast de ruime voortuin, ligt er achter de woning een diepe tuin op het westen. Hier bevindt zich ook de stenen berging. De tuin is via de poort naast de woning te bereiken.

Kenmerken:
– sfeervolle hoekwoning, gunstige ligging op geliefde locatie in het Vermeerkwartier;
– woning voor iemand met twee rechter handen.

Heeft u interesse in deze woning? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging of schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.