Terug naar overzicht

Van Randwijcklaan 143, Amersfoort

Van Randwijcklaan 143, Amersfoort

Absoluut TOP appartement op een geweldige locatie! Ben jij op zoek naar een royaal nieuwbouwappartement met maar liefst 2 slaapkamers, een heerlijk ruim balkon met een prachtig uitzicht over Amersfoort én een eigen parkeerplaats?

Het appartement maakt deel uit van een appartementencomplex gelegen op de hoek van de Van Randwijcklaan en Ringweg-kruiskamp. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je enkel de straat schuin over te steken naar het Neptunusplein, daarbij is ook de historische binnenstad van Amersfoort op loopafstand gelegen. Openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen zijn eveneens snel en gemakkelijk te bereiken.

Kortom, een prachtig appartement op een fraaie plek.

De indeling is als volgt:

Op de begane grond is er een elektrische entree met bellentableau, de vierde verdieping bereik je via de lift of met de trap.

In het appartement tref je in de gang eerst aan de linkerhand de inpandige berging met wasmachineaansluiting, loop je door dan kom je in de ruime woonkamer met een grote schuifpui aan de achterzijde. Het balkon loopt over de gehele breedte van de woonkamer en door de ligging op het zuidwesten is de woonkamer een heerlijk lichte ruimte. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken in hoekopstelling, voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Naast de keuken verbindt de tweede gang de overige ruimten. Aan de linkerkant eerst het nette moderne toilet met fonteintje. Aan de rechterkant de eerste slaapkamer met frans balkon. Vanzelfsprekend functioneert deze ook prima als kantoor voor de thuiswerker. Ernaast de master bedroom, eveneens met een frans balkon, dit maal met dubbele openslaande deuren waardoor ook deze ruimte geniet van veel natuurlijke lichtinval. Aan het einde van de gang de moderne badkamer voorzien van inloopdouche, designradiator en wastafel.
In de onderbouw bevindt zich de eigen parkeerplaats en eigen berging.

Bijzonderheden:
– Prachtig uitzicht over Amersfoort (én Onze Lieve Vrouwentoren)
– Op loopafstand van de binnenstad.
– Servicekosten € 134,- per maand.