Terug naar overzicht

Van Brammenstraat 9, Amersfoort

Van Brammenstraat 9, Amersfoort

Dit super leuke appartement ligt op de eerste woonlaag van een modern appartementencomplex in de wijk Schothorst. Het appartement is goed onderhouden: het schilderwerk is in 2021 uitgevoerd. Daarnaast is in 2019 een luxe, moderne keuken geplaatst en is het appartement deels voorzien van kunststof kozijnen. Tel daarbij op het fraaie uitzicht en je hebt een super leuk startersappartement.

De wijk Schothorst heeft van alles te bieden zoals het stadspark Schothorst, het winkelcentrum, het NS-station en diverse sportverenigingen. Al deze voorzieningen zijn op loopafstand. Daarnaast ben je binnen enkele minuten fietsen in het centrum van Amersfoort om gezellig even te winkelen of een hapje en een drankje te doen in de gezellige binnenstad.

De indeling is als volgt:
Entree met meterkast, toilet en royale woonkamer met open keuken. De luxe moderne keuken is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur waaronder een 4-pitsgasfornuis, vaatwasser en een wasmachineaansluiting. Vanuit de woonkamer met veel lichtinval heb je een mooi vrij uitzicht en toegang tot het zonnige balkon. Ook vanuit de twee slaapkamers heb je een fraai uitzicht. Vervolgens een separaat toilet en een badkamer met ligbad en een wastafel (hier is eveneens een wasmachineaansluiting).
In de onderbouw bevindt zich de berging.

Kenmerken
– Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
– Gelegen nabij het winkelcentrum van Schothorst; het NS station, het park en op fietsafstand van
Amersfoort.