Terug naar overzicht

Van Bemmelstraat 7, Amersfoort

Van Bemmelstraat 7, Amersfoort

Wij hebben de perfecte locatie alvast voor u gevonden. Het is aan u om hier uw droomhuis te creëren.
Om u alvast een idee te geven is de derde foto in de fotoreeks een art impressie.

In het geliefde stukje van Amersfoort Zuid, in de wijk het Leusderkwartier ligt deze karakteristieke tussenwoning in jaren dertig stijl. De woning heeft een uitbouw en is voorzien van een lichtstraat en een sfeervolle stadstuin. Bent u een klusser dan is deze woning echt iets voor u.

De sfeervolle Van Bemmelstraat is een rustige straat en ligt aan de voet van de Amersfoortse Berg. Op loopafstand bevindt zich de winkelstraat Leusderweg met een compleet winkelaanbod. Bovendien ligt de woning zeer gunstig gelegen ten aanzien van diverse scholen, de mooie historische binnenstad, het station Amersfoort centraal en de ontsluitingswegen richting de A28 en A1. De wijk grenst aan bosrijke gebieden zoals landgoed Den Treek en Nimmerdor.

De indeling is als volgt:
Voortuin, entree met trapopgang naar verdieping.
Toegang tot de woonkamer en de keuken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is uitgebouwd en voorzien van een lichtstraat. In de woonkamer bevindt zich een open haard en heeft u toegang tot de kelder. Tussen de keuken en woonkamer bevindt zich het toilet.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping twee ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer aan de tuinzijde ligt. In deze kamer is in de kastenwand de cv-ketel geïnstalleerd.

Zolderverdieping:
Overloop met aan de voor- en achterzijde een dakkapel en de mogelijkheid om hier twee kamers te creëren. De vliering biedt extra bergruimte en loopt over de hele breedte van de woning.

Tuin:
Leuke omsloten stadstuin met veel privacy. Via de achterom bereikt u de berging. Deze berging is vanaf de Kapelweg te bereiken (met recht van overpad).

Kenmerken:
– Uitgebouwde tussenwoning op geliefde locatie in Amersfoort Zuid.
– Kluswoning voor iemand met twee rechterhanden.
– Diepe achtertuin met veel privacy.