Terug naar overzicht

Valeriushof 20B, Amersfoort

Valeriushof 20B, Amersfoort

Leuk hoekappartement met vrij uitzicht en twee ruime bergingen op rustige locatie in de wijk Randenbroek. Met alle voorzieningen in de directe nabijheid is dit met recht een toplocatie. Het appartement ligt centraal ten opzichte van de binnenstad van Amersfoort, de winkels van het Euterpeplein en de natuur van park Randenbroek en het Heiligenbergbeekdal.

Dit hoekappartement is verrassend leuk ingedeeld. Oorspronkelijk was dit een 5-kamer appartement. De eetkamer welke grenst aan de keuken was een aparte kamer en staat nu in open verbinding met de keuken. Dit geldt ook voor de zijkamer, deze kamer grenst aan de woonkamer.
Vanuit alle kamers heb je een vrij uitzicht.

De indeling is als volgt:
Centrale hal met brievenbussen, trapopgang en toegang tot de bergingen.
Entree/hal, meterkast garderobe en diverse vaste kasten.
Bij binnenkomst vindt u aan de rechterhand de keuken en aansluitend de eetkamer. De keuken heeft heel bergruimte met twee diepe, vaste kasten. Aan de andere kant bevindt zich het separate toilet en daarnaast de badkamer met een vaste hardstenen wastafel en een klein bad met een douche.

Vanuit de hal loopt u door naar de woonkamer. In deze kamer heeft u veel lichtinval, een balkon en toegang tot de naastgelegen werkkamer. Aan het einde van de hal bevinden zich de twee slaapkamers.

Zowel vanuit de keuken als de woonkamer heeft u toegang tot een balkon. Verder beschikt dit appartement over een fietsenberging op de begane grond en een grote berging op de bovenste verdieping met daglichttoetreding en elektra. Hierdoor is deze ruimte voor meerdere doeleinden te gebruiken. Naast het appartementencomplex is volop parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
– Het kleinschalige appartementencomplex heeft een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. Het gebouw wordt goed onderhouden. De balkons zijn dit jaar geïnspecteerd op constructieve veiligheid en worden opnieuw van coating voorzien. Volgend jaar staat groot schilderwerk van het gebouw gepland.
– De servicekosten bedragen € 170,- per maand (inbegrepen: kosten voor opstalverzekering, tuinonderhoud, schoonmaak en glasbewassing).
– Gunstige ligging op loopafstand van het historische centrum van Amersfoort.
– Twee bergingen; op begane grond en grote berging op de bovenste verdieping.