Terug naar overzicht

Spreeuwenstraat 287, Amersfoort

Spreeuwenstraat 287, Amersfoort

Wij geven je alvast een aantal redenen waarom je wilt wonen in dit super leuke 2-kamer appartement: ligging naast het park; vrij uitzicht en een ruim en zonnig balkon over de gehele breedte van het appartement; energiezuinig door goede isolatie. Daarnaast draagt ook de actieve VvE bij aan een aangename woonomgeving.

Op een rustige plek in de wijk Liendert bevindt zich dit goed onderhouden 3-kamer appartement met een ruim en zonnig balkon op het zuidwesten. Het appartement heeft een eigen berging in de onderbouw en parkeergelegenheid achter het appartementencomplex op een afgesloten terrein (alleen voor bewoners toegankelijk).
Vanuit de entree van het appartement loop je zo het natuurgebied in. Een prima plek voor een sportieve uitdaging of een gezellige picknick met je vrienden.

De wijk Liendert is zeer in trek voor de starters op de woningmarkt van Amersfoort. Naast het aantrekkelijke park het zogenaamde Waterwingebied beschikt de wijk over diverse groengordels.
Er zijn diverse voorzieningen zoals winkels, een wijkcentrum en verschillende sportverenigingen. Daarnaast is het gezellige centrum van Amersfoort zowel op loopafstand als op de fiets goed bereikbaar, evenals de diverse uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht.

De indeling is als volgt:
Centrale hal met bellenpaneel, brievenbussen en trapopgang.
Entree met toegang tot de verschillende vertrekken zoals het toilet, de badkamer, de keuken, de slaapkamer en de bijzonder lichte en ruime woonkamer met vrij zicht op de groenstrook.

De keuken ligt aan de achterzijde en is voorzien van de nodige provisieruime, een 4-pitsgasfornuis, vaatwasser en een koelkast. In de keuken bevindt zich de wasmachineaansluiting en de huurboiler.

De keurige badkamer beschikt over een douche en wastafel. Vervolgens de ruime slaapkamer met voldoende ruimte voor het plaatsen van een kledingkast.

Vanuit de ruime woonkamer met veel lichtinval heb je vrij zicht op de groenstrook. De schaduwrijke bomen zorgen voor een aangename temperatuur tijdens de zomermaanden. Aan de woonkamer grenst de zijkamer welke zowel als eet-/werkkamer of zelfs als extra slaapkamer kan worden gebruikt.

Het balkon loopt over de hele breedte van de woon- en eetkamer. Met vrij uitzicht is dit een heerlijke plek om te genieten van de rustige omgeving.

De inpandige berging bevindt zich op de begane grond.

Bijzonderheden;
– Super leuk 3-kamerappartement met vrij uitzicht;
– Het brede balkon is gesitueerd op het zuidwesten;
– Eigen parkeergelegenheid achter het appartementencomplex;
– Twee bergingen – op de begane grond en naast de voordeur;
– Gelegen op 5 minuten fietsen van het gezellige centrum van Amersfoort;
– Ligging naast het park het zogenaamde Waterwingebied.
– Het appartement is goed geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. De VVE bijdrage voor de woning met bergingen zijn
€ 163,30 per maand incl. voorschot stookkosten.