Terug naar overzicht

Sint Bonifaciusstraat 1c, Amersfoort

Sint Bonifaciusstraat 1c, Amersfoort

Speciaal voor starters bieden wij aan deze sfeervolle bovenwoning. De bovenwoning bevindt zich in een karakteristiek en monumentaal pand op een rustige locatie in het gezellige Soesterkwartier.

Het appartement ligt in een kleinschalig appartementencomplex met 10 appartementen en beschikt onder andere over een gezamenlijke binnentuin en een ruime berging.

De ligging van het monumentale pand is zeer gunstig: op een steenworp afstand van het Centraal Station Amersfoort, sportverenigingen en diverse winkels. De binnenstad van Amersfoort ligt om de hoek en ook diverse uitvalswegen zijn snel te bereiken. Wil je genieten van de natuur dan ben je binnen enkele minuten in de bossen van Birkhoven.

De indeling is als volgt:
Gezamenlijke entree met toegang naar de vier verschillende appartementen. Vervolgens bereik je op de bovenste verdieping het appartement.
Entree met toegang naar de sfeervolle woonkamer. De ruime keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en vanaf hier heb je zicht op de binnentuin en kun je op het dakterras genieten van de zon. Vervolgens de slaapkamer en een eenvoudige badkamer met douche en toilet. In de badkamer bevindt zich ook de wasmachine aansluiting en is de cv-ketel geïnstalleerd. Tegenover de douche is een bergkast; deze open kast wordt gebruikt als inloopkast.

Kenmerken:
– Leuke bovenwoning voor starters, gelegen op rustige locatie in het gezellig Soesterkwartier.
– Servicekosten 137,- euro per maand.
– Gelegen nabij centrum van Amersfoort, het centraal station Amersfoort, winkels en sportverenigingen.