Terug naar overzicht

Sagenlaan 64, Amersfoort

Sagenlaan 64, Amersfoort

Aan een rustige weg in de wijk Schothorst ligt deze ruime 2-onder-1 kapwoning met garage en diepe zonnige achtertuin met veel privacy.
Kenmerkend voor deze woning is de ruimte binnen en buiten; een royale lichte woonkamer, open keuken en drie slaapkamers waarvan één op de zolderverdieping. Een ideale gezinswoning met veel mogelijkheden om naar eigen inzicht in te delen en te moderniseren.

In de wijk Schothorst zijn diverse scholen en sportvoorzieningen. Voor de boodschappen kunt u terecht in winkelcentrum Schothorst en zoekt u vertier buiten Amersfoort dan neemt u de trein bij station Schothorst of fiets binnen 10 minuten naar de binnenstad van Amersfoort. Recreëren kunt u in het groene hart van de wijk in stadspark Schothorst.

De indeling is als volgt:
U bereikt de woning via de voortuin. In de hal bevindt zich de garderobe en meterkast. Vervolgens loopt u door naar de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u via een tussenhal toegang tot de bovenverdieping. In deze hal bevindt zich het toilet. De woonkamer is tuingericht en heeft door de vele raampartijen veel lichtinval. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van woning.

Eerste verdieping:
Overloop met twee slaapkamers en aparte kast waar de cv-ketel is geïnstalleerd.
De badkamer is ruim van opzet en beschikt over een wasmachineaansluiting, een dubbele wastafel, toilet en douche. De eerste slaapkamer is gesitueerd aan de tuinzijde en de andere slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

Zolderverdieping:
Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping met voorzolder en toegang tot de derde slaap-/werkkamer. Achter de knieschotten is voldoende bergruimte.

Tuin:
De diepe achtertuin is volledig omsloten en geniet veel privacy. Achter in de tuin bevindt zich een kleine houten berging voor het opbergen van het tuingereedschap.

Garage:
De garage bevindt zich naast de buren; hier zijn twee garages gesitueerd waarvan een garage behoort bij de Sagenlaan 64. Parkeren kunt u voor de deur of op eigen terrein voor de garage.

Bijzonderheden:
– Ruime twee-onder- kapwoning met garage gelegen aan een rustige weg.
– Op korte afstand van parken en scholen, winkels en ns-station.