Terug naar overzicht

's Gravesandestraat 10, Amersfoort

's Gravesandestraat 10, Amersfoort

AMERSFOORT ZUID
GRENZEND AAN LANDGOED NIMMERDOR
MODERNE VILLA IN TOPSTAAT MET PRACHTIGE VRIJ GELEGEN TUIN
UNIEK RUIMTELIJKE INDELING
VIJF SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS

De zuidkant van Amersfoort is sinds jaar en dag een bijzondere en gewilde plek om te wonen. De nabijheid van uitgestrekte natuurgebieden, gecombineerd met de voordelen die de stad te bieden heeft komen hier op een prachtige wijze samen. De sfeervolle binnenstad, het station, basis- en middelbare scholen en een straat voor dagelijkse boodschappen op niveau zijn op de fiets bereikbaar.

Een kleine twintig jaar geleden werd grenzend aan het natuurgebied Nimmerdor een wijkje gebouwd met vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. De stijl doet denken aan de architectuur die het beeld van deze kant van de stad in belangrijke mate bepaalt.
De sfeer van toen maar het comfort van de 21e eeuw gaan hier hand in hand samen.

De ligging is aan een rustig laantje, dat leidt naar het om de hoek gelegen bos Nimmerdor. Er komt alleen bestemmingsverkeer.

De tuin met drie heerlijke terrassen biedt veel vrijheid en is door de aanleg onder architectuur, een prachtige plek om lange avonden door te brengen. De oude bomen zorgen voor een prettige en afwisselende groene omgeving.

INDELING:
Entree met toilet en binnendoor bereikbare garage. Prettige trap naar een zeer royale kelder (ca. 30m2) met ruime stahoogte.
De lichte woonkamer is er een zoals je zelden ziet, een vloeiend doorlopende ruimte, van zithoek met open haard naar de open woonkeuken, vervolgens via het eetgedeelte naar de afsluitbare televisieruimte. Dat hier een goede interieurarchitect aan het werk is geweest, is duidelijk te zien. De relatie met de tuin is doordacht en bijzonder.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers met vaste kasten, een apart toilet en een moderne badkamer met dubbele wastafel, een inloopdouche en bad.

De tweede verdieping heeft twee slaapkamers, een aparte wasruimte, een grote bergkast en een tweede badkamer.

Kortom een bijzonder huis dat wij u graag laten zien.

Bijzonderheden

• Bulthaup keuken
• Alarminstallatie
• beregeninginstallatie
• Vloerverwarming badkamer
• optimaal geïsoleerd