Terug naar overzicht

Ringweg-Randenbroek 32a, Amersfoort

Ringweg-Randenbroek 32a, Amersfoort

Voor de starters onder ons bieden wij aan dit leuke twee-kamer-hoek appartement met eigen berging en vrij uitzicht op de levendige omgeving van het Euterpeplein. Het appartement ligt op de eerste verdieping van het appartementencomplex en beschikt over een open keuken, badkamer, een diepe inloopkast, woonkamer met veel lichtinval, een ruime slaapkamer en een balkon.

De ligging is mooi centraal; met de fiets ben je binnen enkele minuten in de gezellige binnenstad van Amersfoort.
Vanuit het appartement loop je zo naar het valleikanaal met het natuurgebied De Schammer en Bloeidaal. Een prachtige omgeving voor een rondje hardlopen, fietsen of wandelen. Verder is er rondom het complex voldoende parkeergelegenheid en ben je binnen een paar minuten bij de op- en afritten van de A1 en A28. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op het naastgelegen Euterpeplein. En binnen 10 minuten fietsen sta je in het historische centrum van Amersfoort. Kortom een prima centrale locatie.

De indeling is als volgt:
Via het portiek met de brievenbussen en het bellentableau betreedt je, via de lift of het trappenhuis, het appartement op de 1e verdieping.

Entree, hal met meterkast en toegang tot de verschillende vertrekken zoals de badkamer met toilet, douche en wastafel. Via een tussendeur kom je in de slaapkamer. Aan deze kamer grenst een diepe inloopkast met veel bergruimte. Vanuit de gang en de slaapkamer heb je toegang tot de woonkamer.
Door de hoekligging en de vele raampartijen heeft deze kamer veel lichtinval.
De open keuken beschikt de benodigde inbouwapparatuur en een bar om te maaltijd te nuttigen. In een aparte kast staat de wasmachine en de C.V.-ketel geïnstalleerd. Aan de keuken grenst een balkon met ligging op het westen.

Bijzonderheden:
– Houten kozijnen met enkele beglazing;
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage: ca. € 114,–