Terug naar overzicht

Ringweg-Randenbroek 26b, Amersfoort

Ringweg-Randenbroek 26b, Amersfoort

Dit leuke 3-kamer starters appartement ligt op de 2e etage van een appartementencomplex aan de rand van Amersfoort in de wijk Randenbroek. Het appartement beschikt over een ruime woon- en eetkamer, een zonnig balkon met vrij uitzicht en twee (slaap)kamers.

Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon heb je vrij zicht op de groenstroken en bomen aan weerszijden van het appartement. Vanuit het appartement loop je naar het valleikanaal met het natuurgebied De Schammer en Bloeidaal. Een prachtige omgeving voor een rondje hardlopen, fietsen of wandelen.

Rondom het complex is voldoende parkeergelegenheid en de ligging nabij op- en afritten van de A28 is ideaal. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op het naastgelegen Euterpeplein. En binnen 10 minuten fietsen sta je in het historische centrum van Amersfoort. Kortom een prima centrale locatie!

Indeling:
Entree centrale hal voorzien van intercomsysteem, brievenbussen, trappenhuis en lift.
Entree appartement, L-vormige gang, een ruime slaapkamer gelegen aan galerijkant. De lichte woonkamer heeft vrij zicht op de groene omgeving. Aan de woonkamer grenst de aparte eetkamer (voorheen slaapkamer) met een deur naar het zonnige balkon.

Vanuit de gang heb je eveneens toegang tot de badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.
Daarnaast bevindt zich de tweede kamer voor gebruik als bijvoorbeeld extra bergruimte.
De keuken aan galerijkant is voorzien van een 4-pitsgasfornuis, combi-oven, koelkast. Hier is ook de wasmachineaansluiting.

In de onderbouw bevindt zich een royale berging en een aparte algemene fietsenberging. Er is parkeermogelijkheid voor de deur.

Kenmerken:
– Ruim 3-kamer starters appartement op gunstige locatie nabij natuurgebied en centrum van Amersfoort;
– Voldoende parkeergelegenheid rondom appartementencomplex;
– VvE-bijdrage van 171 euro per maand.