Terug naar overzicht

Rigolettostraat 15, Amersfoort

Rigolettostraat 15, Amersfoort

In de rustige omgeving in de wijk Schuilenburg-Zuid mogen wij u aanbieden deze praktisch ingedeelde levensloopbestendige hoekbungalow. Kenmerken van deze comfortabele bungalow zijn de twee slaapkamers, een ruime badkamer, parkeren op eigen terrein, een ruime berging en een royale tuin. De bungalow is bij uitstek geschikt voor mensen die graag gelijkvloers willen wonen.

In de directe nabijheid zijn diverse voorzieningen, waaronder het winkelcentrum Euterpeplein, openbaar vervoer en gezondheidscentrum Schuilenburg. Daarnaast bent u binnen enkele minuten fietsen in het gezellige centrum van Amersfoort.

Indeling:
Via de overdekte entree bereikt u de hal met garderobe, meterkast, CV-ruimte en toilet.
Vervolgens loopt u door naar de ruime woonkamer met veel lichtinval. De open keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur.

De ruime hoofdslaapkamer is vanuit de hal (via de badkamer) en de woonkamer toegankelijk. De badkamer is ingericht met een wastafel, inloopdouche en de aansluiting voor de wasmachine.
De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de ruime tuin. De tuin is aangelegd met borders en is nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt u op alle tijden van de dag genieten van de zon of een plekje vinden in de schaduw.

Parkeren is mogelijk op eigen terrein. De houten berging bevindt zich eveneens aan de voorzijde van de bungalow.

Kenmerken:
– hoekbungalow op ruim perceel 242 m²;
– geheel gelijkvloers;
– royale tuin met achterom;
– parkeren op eigen terrein;
– aantrekkelijke woonomgeving, gunstige ligging t.o.v. winkels e.d.