Terug naar overzicht

Rietzangerstraat 31, Amersfoort

Rietzangerstraat 31, Amersfoort

Te koop: hoek-appartement met separaat een naastgelegen garagebox.

Dit 3-kamerhoekappartement ligt op de derde verdieping. Vanuit dit appartement heeft u een mooi uitzicht over de Amersfoortse skyline! Door de unieke opzet van het gebouw heeft u maar liefst drie zichtzijdes op de omgeving en een heerlijk zonnig balkon op het zuidoosten. Daarnaast krijgt u ook nog de beschikking over een gezamenlijke (fietsen)berging in de onderbouw, welke te bereiken is via de royale entree van het complex. Dit appartement dient geheel gemoderniseerd te worden en ligt op een fijne locatie ten opzichte van stadscentrum, winkels, Waterwingebied openbaar vervoer en sportclubs.

Beneden in het complex komt u binnen via een centrale entree met brievenbussen, intercom, lift en trappenhuis. Vanuit de royale centrale entree bereikt u de gezamenlijke fietsenberging en op de eerste verdieping bevinden zich ook de eigen bergingen.

Appartement derde verdieping:
Vanuit royaal liftportaal bereikt u de entree, L-vormige hal met intercom, meterkast en vaste garderobekast. Aan de voorzijde van het appartement bereikt u de twee goede slaapkamers, de grootste slaapkamer beschikt over een vaste bergkast. Separate toiletruimte met fontein. De ruime badkamer beschikt over douchecabine, badkamermeubel en een wasmachine-aansluiting. Vanuit de hal bereikt u de lichte en royale L-vormige woonkamer met doorloop naar balkon op het zuidoosten. De woonkamer beschikt over raampartijen aan twee zijden wat de woning erg licht maakt. Vanuit de woonkamer bereik je de keuken met een eenvoudige keukenopstelling.

Kortom een geweldige kans voor de enthousiaste koper met twee rechterhanden, die hier met de nodige liefde en aandacht een geweldig thuis van maakt.

Garage: op het naastgelegen terrein vindt u de garagebox aan de Rietzangerstraat 171-6 inclusief kanteldeur. Vraagprijs garage bedraagt: € 22.500,-

– Fijn en licht hoekappartement
– Kunststof kozijnen met draai-/kiepramen in het gehele appartement
– Dient gemoderniseerd te worden
– Garage Rietzangerstraat 171-6 separaat te koop

Vereniging van Eigenaars: de VvE is gezond en actief. De servicekosten zijn € 163,62 per maand voor de woning en
€ 10,91 voor de garage. Dit is exclusief de huidige stookkosten van € 75,00 (indicatief) voor de woning. Onder de servicekosten is onder andere inbegrepen de opstalverzekering, de schoonmaakwerkzaamheden en het onderhoud ten behoeve van het appartementencomplex.

Voor deze woning is een ouderdomsclausule en niet-zelfbewoners clausule van toepassing.