Terug naar overzicht

Regenboog 29, Amersfoort

Regenboog 29, Amersfoort

Met dit fantastische uitzicht kunt u wonen in deze ruime, speels ingedeelde maisonnette woning met balkon, een eigen berging en een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.
Vanuit de ruime woonkamer met veel lichtinval kunt genieten van het uitzicht op het waterpark van Nieuwland.

De woning ligt boven het winkelcentrum “De Nieuwe Hof” en is dus zeer gunstig gelegen nabij alle voorzieningen zoals scholen, het gezondheidscentrum, sportvoorzieningen en openbaar vervoer.
In de wijk Nieuwland vindt u veel groen, sloten, vijvers en speeltuinen. Binnen een paar minuten rijden, bereikt u de uitvalswegen (A1 en A28).

Indeling:
Via een afgesloten entree bereikt u de algemene ruimten met lift en trappenhuis.
De entree van de woning ligt op de 2e etage waar u bij binnenkomst in een hal komt, vanuit hier heeft u toegang tot twee slaapkamers en de badkamer met douche en dubbele wastafel.

Op de lager gelegen verdieping bevindt zich een gang met toilet, de wasruimte en een diepe inloopkast. Vervolgens loopt u door naar de royale woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht op het waterpark.

Aan de woonkamer grenst de open keuken met de benodigde inbouwapparatuur. Langs de keuken loopt u door naar de achterzijde van woning. Hier bevindt zich een riante eetkamer met toegang naar het balkon. Vanaf het overdekte balkon heeft u zicht op het binnenplein van de winkels.

In de onderbouw bevindt zich een de inpandige berging en in de afgesloten parkeerkelder is een privé parkeerplaats aanwezig.

Bijzonderheden:
– Speels ingedeelde, ruime maisonnette woning met vrij uitzicht.
– Eigen parkeerplaats en berging in de ondergelegen parkeergarage.
– Gunstige ligging nabij alle voorzieningen.