Terug naar overzicht

Prins Willem-Alexanderlaan 63, Amersfoort

Prins Willem-Alexanderlaan 63, Amersfoort

Op een van de mooiste plekjes van Amersfoort, in het geliefde Bergkwartier, ligt deze ruime gezinswoning (type herenhuis) met vrij uitzicht in een parkachtige en bosrijke omgeving. Aan de voorkant kijkt de woning uit over een brede groenstrook, aan de achterzijde bevindt zich de diepe achtertuin.
De woning kenmerkt zich door de originele en praktische indeling; een royale woonkamer op de eerste verdieping, drie ruime slaapkamers op de tweede verdieping en een werk-/slaap- of speelkamer op de begane grond.

De woning biedt diverse mogelijkheden om thuis te werken: op de begane grond aan de voorzijde en in de aparte ruimte in de achtertuin. Hier kunt u in alle rust kunt werken (of te gebruiken als atelier of hobbyruimte).

Het Bergkwartier is uniek vanwege de lommerrijke uitstraling en bosrijke omgeving. De woning is perfect gelegen ten opzichte van de natuur; voor een wandeling of fietsen in de bossen hoeft u niet ver de deur uit.
Daarnaast vindt u in de nabijheid diverse scholen, het Centraal Station Amersfoort, het historische centrum van Amersfoort en de uitvalswegen (A28 en A1).

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree, met toegang tot de verschillende ruimtes zoals het toilet met douche, een keukenblokje en een slaap-/werkkamer aan de voorzijde van de woning. De beneden verdieping is een geschikt voor de thuiswonende student of thuiswerkende partner.
Vervolgens heeft u toegang tot een grote bergruimte, met mogelijkheid voor het stallen van een kleine auto of motor. Deze berging/garage komt uit in de centrale ondergrondse garage.

Eerste verdieping:
Een riante woonkamer en een nieuwe open keuken (2020) voorzien van een vaatwasser, koelkast,
5-pitsgasfornuis en combimagnetron. Aan de woonkamer grenst een ruim balkon met trap naar de tuin.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet. Op de overloop bevindt zich een ruime bergkast met daarin de wasmachine aansluiting en de opstelling van de cv-ketel.

Buiten:
Via de beneden verdieping en het balkon op de eerste verdieping bereikt u de weelderige diepe tuin met veel privacy en zowel zon als schaduwrijke plekken. Achter in de tuin bevindt zich de ruimte die dienst kan doen als werk-/hobby ruimte of atelier.

Kortom een heerlijk gezinshuis met veel wooncomfort in een groene, rustige omgeving op één van de mooiste plekken van Amersfoort.

Kenmerken:
– Ruim gezinshuis op toplocatie in het geliefde bergkwartier.
– Het dak is voorzien van 15 zonnepanelen.
– Speelveld voor kinderen bevindt zich voor de deur.
– Verschillende mogelijkheden voor thuiswerkers, thuiswonende student of mantelzorg.
– Parkeergelegenheid voor de deur.