Terug naar overzicht

Piet Mondriaanlaan 231, Amersfoort

Piet Mondriaanlaan 231, Amersfoort

Op een centrale locatie met een uniek uitzicht ligt dit moderne appartement met eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw. Comfortabel wonen aan de rand van het centrum van Amersfoort in het appartementen complex Fourt5HIgh. Dit drie kamer appartement is opgeleverd in 2014 en voldoet aan de eisen van het hedendaags comfort.

Een betere locatie is haast niet mogelijk, het Centraal Station en de binnenstad van Amersfoort liggen op loopafstand. Het complex zelf is gelegen tegenover het Eemplein waar je prima terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen maar ook om te sporten of voor een bezoek aan de bioscoop.

Door de ligging op steenworp afstand van het Centraal Station ben je binnen 15 minuten in Utrecht en binnen een half uur in Amsterdam.

De indeling is als volgt:
De afgesloten entree op de begane grond beschikt over een bellentableau en video-intercom, dit appartement is gelegen op de hoek van de eerste verdieping en is te bereiken middels trap of lift.

De centrale gang biedt naast toegang tot de woonkamer ook toegang tot de (slaap)kamer die nu dienst doet als ruimte voor het witgoed en biedt plaats voor de kledingkasten.
Vervolgens een ruime, luxe badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Vanuit de woonkamer met open keuken heb je door de veel raampartijen veel lichtinval en vrij uitzicht. Aan de woonkamer grenst de werkkamer. De glaswand zorgt voor een mooi ruimtelijke effect. Afgezien van de badkamer is het gehele appartement voorzien van een fraaie laminaatvloer.

Bijzonderheden:
– Centrale ligging op loopafstand van het Centraal Station, het Eemplein en de binnenstad van Amersfoort.
– Twee slaapkamers en een werkkamer.
– Eigen parkeerplaats en berging.
– € 113,- per maand servicekosten.