Terug naar overzicht

Pasteurstraat 10, Amersfoort

Pasteurstraat 10, Amersfoort

Deze karakteristieke twee-onder-een kapwoning woning, type jaren 30, is met recht een woning met allure. U ziet dit niet alleen aan de buitenkant ook binnen vindt u alle kenmerken terug van een jaren dertig woning zoals een originele granitovloer, glas in lood ramen, kamer en suite en een hoekerker.
Met een fraai aangelegde bostuin rondom de woning en de vrij gelegen achtertuin is dit een prachtige woning met veel mogelijkheden. De garage ligt achter de woning met parkeergelegenheid voor ten minste 2 auto’s op eigen terrein.

Deze ruime woning biedt de mogelijkheid om naar eigen inzicht te moderniseren. Met vijf slaapkamers waarvan twee kamers op de zolderverdieping staat de woning garant voor veel woongenot voor het hele gezin. Wij verwachten dan ook dat u hier met net zoveel plezier zult wonen als de vorige bewoners.

De ligging aan de lommerijke Pasteurstaat in het geliefde Leusderkwartier is in alle opzichten bijzonder gunstig. De bossen van landgoed Nimmerdor en Klein Zwitserland liggen op loopafstand. De winkels aan de Leusderweg bevinden zich om de hoek en het gezellige centrum van Amersfoort en het Centraal Station zijn op vijf minuten fietsafstand. Bovendien bent u binnen een paar minuten bij de oprit naar de A28.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Via de voortuin bereikt u de entree en de hal met originele granito vloer en tegelwerk, garderobe, meterkast, toilet en trap naar de eerste verdieping. In de kelder is de cv-ketel geïnstalleerd.
Vervolgens loopt u door naar de ruime, uitgebouwde keuken met toegang tot de tuin.
De sfeervolle woonkamer is zeer ruim met een kamer en suite, een hoekerker en een open haard. Via de openslaande heeft u toegang tot de omsloten tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toilet en drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer met balkon en een vaste kast. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. In de badkamer bevindt zich ook de wasmachineaansluiting.

Zolderverdieping:
Via de afgesloten trap bereikt u de ruime zolder. Deze ruimte met dakraam en dakkapel biedt de mogelijkheid om twee extra slaapkamers te creëren.

Tuin:
De woning ligt door de hoekligging fraai in een groene omgeving. De omsloten achtertuin biedt veel privacy en heeft een heerlijk zonnig terras. Via een achterom bereikt u de garage; voor de garage heeft u parkeergelegenheid op eigen terrein. De aangebouwde berging biedt voldoende ruimte voor het stallen van de fietsen.

Kenmerken:
– Zeer ruime twee-onder-een kapwoning, type jaren dertig, gelegen op geliefde locatie in het Leusderkwartier.
– Garage en parkeergelegenheid op eigen terrein voor ten minste twee auto’s.