Terug naar overzicht

Noordewierweg 181, Amersfoort

Noordewierweg 181, Amersfoort

In een sfeervolle straat in het gezellige Soesterkwartier, op een paar fietsminuten van de historische binnenstad van Amersfoort, Ligt deze karakteristieke jaren dertig middenwoning. De woning beschikt over drie slaapkamers, een heerlijke zonnige tuin, een uitbouw aan de achterzijde en een tweede verdieping met veel mogelijkheden om geheel naar eigen smaak en wens aan te passen. De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing en gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen. In de omgeving bevinden zich meerdere winkels, supermarkten en basisscholen. Ook het Centraal Station en het nieuwe Eemkwartier zijn binnen enkele minuten te bereiken.

De indeling is als volgt;

Een hal met originele jaren “dertig” tegels aan de muur, keuken in een lijnopstelling, grote bijkeuken/schuur.
Woonkamer met kamer-en-suite deuren en een erker aan de voorzijde.

Op de 1e verdieping vindt je 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een balkon aan de achterzijde, badkamer met douche, wastafel, en een los toilet op de overloop.
Een vaste trap brengt je naar de 2e verdieping. Een ruime verdieping welke naar eigen inzicht en smaak goed in te delen is.

Aan de achterzijde van de woning, een royale tuin met achterom. Deze tuin beschikt over veel privacy en mocht je groene vingers hebben dan is hier iets heel leuks van te maken!
Een heerlijk huis in een gewilde woonomgeving.

Voor kandidaten die hier met veel zorg, aandacht en liefde willen investeren, een kans om hier een droomhuis van te kunnen maken