Terug naar overzicht

Muldersstraat 23, Amersfoort

Muldersstraat 23, Amersfoort

Op een rustige locatie in de groene wijk Rustenburg staat deze leuke en goed onderhouden hoekwoning (type bungalow). De hoekwoning met alle woonfuncties op de begane grond leent zich uitstekend voor levensloopbestendig wonen. Door de ligging op een hoek en de omsloten tuin die grenst aan een groenstrook geniet u hier van veel privacy. Daarbij is de woning gesitueerd aan een autovrij pad en is er in de directe omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid.

De wijk Rustenburg wordt gekenmerkt door veel groenvoorzieningen. Zo kunt u in het Waterwingebied heerlijk wandelen en genieten van de natuur. Om de hoek ligt een compact wijkwinkelcentrum en iets verderop aan het Neptunusplein vindt u alle benodigde voorzieningen. Ook is de historische binnenstad van Amersfoort met de fiets zo te bereiken en ligt de woning gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen.

De indeling is als volgt:
Entree, hal met meterkast en toegang tot de werkkamer, badkamer en woonkamer. De werkkamer met vaste kast aan de voorzijde van de woning is zowel vanuit de hal als vanaf buiten toegankelijk en biedt tevens toegang tot de bergvliering. De lichte woonkamer is tuingericht en aan de voorzijde bevindt zich de moderne, open keuken. De keuken is in 2012 vernieuwd en uitgevoerd met de nodige inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, oven, magnetron en een vaatwasser. Aan de woonkamer grenst de slaapkamer die ook toegang biedt tot de badkamer. De royale badkamer met vloerverwarming is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel. In de badkamer bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de woonkamer bereikt u de fraai aangelegde tuin gesitueerd op het Oosten. De tuin beschikt over een berging voorzien van elektra en een gezellig terras waar u heerlijk kunt genieten van de zon.

Kenmerken:
– Bouwjaar 1978
– Woonoppervlakte 62m2
– Perceeloppervlakte 147m2
– Achtertuin op het Oosten
– Rustige en groene woonomgeving
– Voldoende openbare parkeergelegenheid

Heeft u interesse in deze woning? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging of schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.