Terug naar overzicht

Mellemastraat 11, Amersfoort

Mellemastraat 11, Amersfoort

Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning en heeft u twee rechter handen dan is dit de perfecte locatie om uw droomhuis te realiseren. Deze ruim opgezette bungalow beschikt over drie slaapkamers en een inpandige garage en ligt aan een autoluwe straat met alleen bestemmingsverkeer.

De wijk Rustenburg wordt gekenmerkt door veel groenvoorzieningen. Zo kunt u in het Waterwingebied heerlijk wandelen en genieten van de natuur. Om de hoek ligt een compact wijkwinkelcentrum en iets verderop aan het Neptunusplein vindt u alle benodigde voorzieningen. Ook is de historische binnenstad van Amersfoort met de fiets zo te bereiken en ligt de woning gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, en meterkast. De woonkamer ligt aan de voorzijde met aansluitend een slaap-/werkkamer. De keuken ligt aan de achterzijde en heeft toegang tot de omsloten tuin.
De overige twee kamers zijn naar eigen inzicht in te delen. De inpandige garage met veel bergruimte biedt plaats voor het stallen van de fietsen. De omsloten tuin ligt op het zuiden en is ook te bereiken via een achterom.

Bijzonderheden:
– rustig gelegen in een groene omgeving;
– drie slaapkamers;
– alle voorzieningen in de directe nabijheid;
– op deze woning is de NIET-zelfbewoningsclausule van toepassing;
– het transport zal plaatsvinden bij VBC notarissen te Amersfoort.