Terug naar overzicht

Liendertseweg 177, Amersfoort

Liendertseweg 177, Amersfoort

Licht, ruimte en rust vind je terug in de dit goed onderhouden 4-kamer appartement gelegen nabij het centrum van Amersfoort. Het appartement ligt op de 6e verdieping en heeft een prachtig uitzicht en bijzonder veel lichtinval. Met vier kamers waarvan twee ruime slaapkamers en een aparte eetkamer is dit een zeer comfortabel appartement.

De dagelijkse boodschappen doe je naast de deur en op de fiets ben je binnen een paar minuten in het gezellige centrum van Amersfoort. Voor een wandeling of een sportieve uitdaging kun je terecht in het nabij gelegen Waterwingebied.
Het openbaar vervoer vind je om de hoek, direct in de straat. Verder zijn er diverse sportvoorzieningen in de directe nabijheid. Met de auto zijn de snelwegen A1/A28 goed te bereiken.

Entree:
Centrale hal met afgesloten entree met intercom, liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot de berging.

Indeling:
Hal met garderobe, meterkast en toegangsdeur naar de gang. Via de glazendeur loop je door naar de ruime woonkamer met veel lichtinval en een fantastisch vrij uitzicht. Aan de woonkamer grenst de eetkamer (voorheen was dit een extra slaapkamer). Vanuit de eetkamer en één van de slaapkamers heb je toegang tot het zuidoosten gelegen balkon.
De nette keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van een praktische provisiekast.

Vervolgens twee slaapkamers waarvan één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van het appartement. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde heb je toegang tot het balkon.
Zowel het separate toilet en de badkamer bevinden zich in de hal. De badkamer is voorzien van de wasmachineaansluiting, douche en wastafel.

Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer.

Het balkon biedt veel privacy en een mooi vrij uitzicht.
De gezamenlijke binnentuin van het appartementencomplex is keurig aangelegd met een speelveld voor de kinderen.

Bijzonderheden:
– Ruim 4-kamer appartement met veel lichtinval;
– Gunstige ligging op loop-/fietsafstand van de binnenstad van Amersfoort;
– Eigen berging in de onderbouw;
– Gemeenschappelijke binnentuin;
– VvE-servicekosten: € 193,13 per maand.