Terug naar overzicht

Leusderweg 43e, Amersfoort

Leusderweg 43e, Amersfoort

In het populaire Leusderkwartier is dit leuke instapklare 2-kamer appartement beschikbaar.
Dit appartement mét parkeerplaats is gelegen op de begane grond van het kleinschalige appartementencomplex ‘de Oranjeboom’, op de kruising van de Leusderweg en de Kersenbaan. Het appartementencomplex is opgeleverd in 2019 en is dan ook nagenoeg nieuw.

De historische binnenstad van Amersfoort met al haar winkels, terrassen en gezelligheid ligt op loopafstand, evenals het Centraal Station van Amersfoort en winkelstraat de Leusderweg. De diverse uitvalswegen zijn eveneens goed bereikbaar. Het Stolbergpark ligt naast de deur en wil je de natuur in dan kun je terecht in de bossen van Nimmerdor en Klein Zwitserland.

De indeling is als volgt:
Op de begane grond bevindt zich de centrale, afgesloten entree met video intercom, trapopgang en lift.

Entree, leuke woonkamer met veel lichtinval en open keuken voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat en een koelkast. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de moderne badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Naast de badkamer bevindt zich de praktische bergruimte waar de cv-ketel en wasmachine staan opgesteld. Vervolgens de slaapkamer met een draai/kiepraam en voldoende ruimte voor een kledingkast.

Het appartement is voorzien van een laminaat vloer.

Op de bovenste verdieping ligt een gezamenlijk dakterras waar je een prachtig uitzicht hebt over de binnenstad van Amersfoort.

Kenmerken:
– Uitstekend 2-kamer starters appartement gelegen op de begane grond.
– Eigen parkeerplaats en gezamenlijke fietsenstalling in de onderbouw.
– Gezonde en actieve VvE ( € 128,77 servicekosten per maand ).
– Gelegen in het Leusderkwartier, op loopafstand van de binnenstad, winkels en het Centraal
Station van Amersfoort.
– Oplevering eind maart 2022.