Terug naar overzicht

Leusderweg 285, Amersfoort

Leusderweg 285, Amersfoort

Met plezier bieden wij u aan deze statige half vrijstaande villa gelegen op een zeer ruim perceel aan de Leusderweg in Amersfoort. De royale oprijlaan en de diepe tuin geven de woning extra allure.

Deze charmante jaren 30 woning is uitgebouwd en heeft de uitstraling van een statige villa. Daarnaast bevindt de woning zich op een zeer gunstige en geliefde locatie. De winkels van de Leusderweg en het centrum van Amersfoort liggen in de directe nabijheid. Daarnaast bent u binnen twee minuten op de A28. Vanuit uw voordeur wandelt of fietst u zo de bossen in van Landgoed Nimmerdor en landgoed Den Treek-Henschoten.

Een mooie woning om geheel naar uw eigen ideeën en wensen in te richten.

De indeling is als volgt:
Entree, toilet en toegang tot de ruime kelder. Vervolgens loopt u door naar de woonkamer en keuken. De uitgebouwde woonkamer is zeer ruim en uitgevoerd met een open haard, parketvloer en een erker. Door de uitbouw is een zeer ruime keuken met veel lichtinval gecreëerd. De glas pui aan de achterzijde geeft een prachtig zicht op de diepe vrij gelegen tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers en de badkamer. Aan de slaapkamers aan de achterzijde grenst een balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, douche en toilet.

Zolderverdieping:
Via een vaste trap komt u op de zolderverdieping. Deze verdieping is ruim genoeg om één of twee slaapkamers te creëren. Op deze verdieping bevindt zich nog een tweede badkamer met wasmachineaansluiting.

Tuin en bijgebouw/berging:
De woning is te bereiken via een royale oprijlaan die plaats biedt voor meerdere auto’s. Achter in de tuin bevindt zich een vrijstaand, stenen bijgebouw met beneden verdieping. Aan dit gebouw genst een houten berging met overkapping. De diepe tuin is rustig gelegen en biedt veel privacy.

Kenmerken:
– Statige, half vrijstaande villa (jaren 30 woning);
– Diepe en vrij gelegen tuin;
– Gunstige ligging nabij bossen, de winkels van de Leusderweg en het centrum van Amersfoort.