Terug naar overzicht

Lambert Heijnricsstraat 10G, Amersfoort

Lambert Heijnricsstraat 10G, Amersfoort

Super leuk 2-kamer startersappartement gelegen in de wijk Randenbroek en aan de rand van de binnenstad van Amersfoort. Het hoekappartement ligt op de zevende verdieping en heeft dan ook een fantastisch uitzicht op de omgeving van Amersfoort.

Leuk om te weten is dat dit markante appartement complex aan de Lambert Heynricsstsraat het predicaat gemeentelijk monument heeft.

Met diverse sportverenigingen en het centrum van Amersfoort op loopafstand is dit een ideale locatie voor de starter. Het nieuwe stadspark Elisabeth Groen en het Randenbroekerpark liggen eveneens naast de deur.

Via de centrale hal met intercom, trappenhuis en lift bereik je het appartement.

De indeling is als volgt:
Entree met aan je rechterhand de slaapkamer. Aansluitend de badkamer met douche, toilet en wastafel. In de eenvoudige afgesloten keuken bevindt zich de wasmachine aansluiting. Vervolgens kom je in de ruime woonkamer. Hier bevindt zich een praktische vaste kast met veel bergruimte. Het hele appartement is voorzien van een laminaat vloer in lichte kleurstelling.

Door de hoekligging heb je een panoramisch zicht op groene omgeving en het centrum van Amersfoort. Zowel vanuit de woonkamer als de keuken heb je toegang tot het balkon. In de onderbouw heb je een eigen berging. Daarnaast is er voldoende parkeerruimte in de directe omgeving.

Kenmerken:
– 2 kamer hoekappartement op de zevende woonlaag met een fantastisch panoramisch uitzicht;
– berging in de onderbouw;
– parkeermogelijkheid in directe omgeving;
– gunstige ligging nabij centrum, stadsparken en sportverenigingen;
– verwarming middels blokverwarming.