Terug naar overzicht

Kees Bakelserf 18, Amersfoort

Kees Bakelserf 18, Amersfoort

Wonen aan het water én aan een autovrij pad dit alles vindt u aan de Kees Bakelserf in de rustige wijk Schothorst. Deze leuke gezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein en een zonnige tuin aan het water ligt op een gunstige locatie ten opzichte van de winkels van Emiclaer, het NS-station Schothorst en de gezellige binnenstad van Amersfoort.

Voor de kinderen zijn er in de buurt verschillende speelplekken en voor een wandeling kunt u terecht in het Schothorsterpark. Er zijn diverse scholen en sportverenigingen in de directe omgeving en goede verbindingen naar de snelwegen A-1 en A-28.

De indeling is als volgt;
De berging en de carport bevinden zich aan de voorzijde van de woning. In hal bevindt zich de garderobe, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Wat opvalt is de ruime woonkamer met veel lichtinval. Door de ligging aan he water geniet u hier van een vrij uitzicht.
De keuken in lichte kleurstelling is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en beschikt over de benodigde inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven, 4-pitsgasfornuis en een koelkast. Daarbij is er meer dan voldoende provisieruimte zowel in de keuken als in de praktische trapkast.

Eerste verdieping:
Overloop met ruime ouderslaapkamer (dit waren voorheen twee slaapkamers) en een slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, designradiator en een tweede toilet.

Zolderverdieping:
Voorzolder waar de wasmachine, droger en CV-ketel staan geïnstalleerd. Vervolgens heeft u toegang twee slaapkamers beide voorzien van een groot dakraam. Achter de knieschotten is voldoende bergruimte.

Tuin:
Vanuit de tuingerichte woonkamer heeft u zicht op de zonnige tuin met ligging aan het water. De tuin is omsloten, u heeft geen inkijk en daardoor veel privacy.

Kenmerken:
– Leuke gezinswoning met zonnige tuin aan het water.
– Carport met parkeerplaats op eigen terrein.
– Centrale ligging aan autovrij pad nabij alle voorzieningen.