Terug naar overzicht

Karper 88, Amersfoort

Karper 88, Amersfoort

Deze goed onderhouden en gemoderniseerde maisonnette woning heeft een vrij uitzicht en de luxe van twee parkeerplaatsen en berging in de onderbouw. Wat ook luxe is dat de badkamer (2019), keuken en het toilet in 2021 zijn vernieuwd.

De woning is gelegen in de groene omgeving van de wijk Nieuwland, de zogenaamde “Stadstuinen”.
De Stadstuinen kenmerkt zich door de gemeenschappelijke tuinen in een parkachtige omgeving. Voor de kinderen zijn er diverse speelvoorzieningen aanwezig. Daarnaast is de woning zeer gunstig gelegen nabij het winkelcentrum Nieuwland, de diverse uitvalswegen A1 en A28 en het openbaar vervoer. Bovendien bent u binnen enkele minuten in het landelijke buitengebied van Amersfoort.
U kunt hier wandelen of fietsen door het agrarisch gebied: langs boerenerven en weilanden en genieten van de rust en de natuur.

De indeling is als volgt:
Entree, hal met meterkast, modern toilet, een slaap-/werkkamer en de vernieuwde badkamer (2019). De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een inloopdouche. De slaap/-werkkamer op de begane grond biedt de mogelijkheid om in te richten als werkkamer; een fijne ruimte om thuis te werken.

Op de eerste verdieping de ruime woonkamer met veel lichtinval en uitzicht op de parkachtige omgeving. Deze verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.
De moderne keuken in lichte kleurstelling is eveneens in 2021 vernieuwd en voorzien van een inductiekookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. Daarnaast is er veel bergruimte.

Vervolgens de trap naar de derde verdieping; een ruime overloop en toegang tot de 2e badkamer met toilet en wastafel. In deze ruimte bevindt zich ook de wasmachineaansluiting. Vanuit de royale slaapkamer heeft u toegang tot het balkon met vrij uitzicht heeft op de groene omgeving. Deze kamer is ruim genoeg om eventueel twee kamers te creëren.

Kenmerken:
– Goed onderhouden, ruime maisonnette woning met twee parkeerplaatsen in de onderbouw.
– Vernieuwde badkamer (2019), toilet en keuken (2021).
– Servicekosten € 118 per maand.