Terug naar overzicht

Karper 85, Amersfoort

Karper 85, Amersfoort

Verrassend ruime en goed onderhouden maisonnette woning met vrij uitzicht en eigen parkeerplaats. Met een extra slaap/-werkkamer op de begane grond heeft u hier de mogelijkheid om het nieuwe thuiswerken te realiseren. De woning is gelegen in de groene omgeving van de wijk Nieuwland, de zogenaamde “Stadstuinen”.

De Stadstuinen kenmerkt zich door de gemeenschappelijke tuinen in een parkachtige omgeving. Voor de kinderen zijn er diverse speelvoorzieningen aanwezig. Daarnaast is de woning zeer gunstig gelegen nabij het winkelcentrum Nieuwland, de diverse uitvalswegen A1 en A28 en het openbaar vervoer. Bovendien ben je binnen enkele minuten in het landelijke buitengebied van Amersfoort. Je kunt hier wandelen of fietsen door het agrarisch gebied: langs boerenerven en weilanden en genieten van de rust en de natuur.

De indeling is als volgt:
Via de galerij kom je bij de woning. In de hal bevindt zich de meterkast, het toilet en een slaap-/werkkamer. Vervolgens loop je door en kom je in de ruime woonkamer; wat opvalt is de fraaie natuurstenen vloer (met vloerverwarming), de lichtinval en het vrije uitzicht op de parkachtige omgeving. Via de schuifpui kom je op het terras. Vanaf het terras loop je zo de groene weide van de stadstuin op.

Het terras is dan ook een aangename plek om een oogje in het zeil te houden op de spelende kinderen.
Aan de woonkamer grenst de half open keuken, voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Zowel de keuken als de trapopgang naar de verdieping zijn afsluitbaar middels een schuifdeur. Dit zorgt ervoor dat er geen warmteverlies is naar boven.

Via de trap in de kamer bereik je de verdieping. Onder de trapopgang is een provisieruimte.
Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de ruime badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel. Op de overloop is een aparte bergruimte waar naast de kledingkast, de wasmachine en droger staan opgesteld. Praktisch is het separate toilet op deze verdieping.

Kenmerken:
– Goed onderhouden, ruime maisonnette woning met eigen parkeerplaats en vrij uitzicht.
– Fraaie natuurstenen vloer met vloerverwarming.
– Servicekosten € 80,- per maand.
– Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage en eigen berging.