Terug naar overzicht

Juttepeergaarde 17, Amersfoort

Juttepeergaarde 17, Amersfoort

Op zoek naar een goed onderhouden, royale middenwoning op een zeer kindvriendelijke locatie? Zoek dan niet verder. Deze prachtige gezinswoning beschikt onder andere over een uitgebouwde keuken, fraai aangelegde tuin, maar liefst 126 m² woonoppervlakte, vier slaapkamers en parkeergelegenheid voor de deur. Dit alles op een rustige en geliefde locatie in Nieuwland aan een doodlopende straat.

De wijk Nieuwland is een heerlijke woonomgeving met tal van sloten, vijvers, speeltuinen en vooral ook veel groen. Voor de dagelijkse boodschappen ligt Winkelcentrum De Nieuwe Hof op een steenworp afstand evenals scholen en diverse sportfaciliteiten. Kortom, een royale instapklare gezinswoning op een fijne locatie.

De indeling is als volgt:
U bereikt de woning door de fraai aangelegde voortuin. In de entreehal bevindt zich de meterkast, garderobe nis en toilet met fontein. De ruime woonkamer beschikt over veel natuurlijke lichtinval en de open trap zorgt voor een speelse scheiding tussen een zit- en eetgedeelte. Aan de achterzijde in de uitbouw treft u de keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, 5-pitsgasfornuis met wok brander, oven en vaatwasser. De begane grond is voorzien van een fraaie parketvloer van essenhout.
In de beschutte tuin zorgen de bomen (waaronder drie Japanse Esdoorns) in de warme zomermaanden voor verkoeling. Achter in de tuin bevindt zich nog een berging voorzien van elektra en is er een achterom.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en de badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Van de drie slaapkamers bevindt zich de ouderslaapkamer aan de achterzijde met uitzicht op de tuin. De zonwering zorgt voor een aangename temperatuur in de zomermaanden. Afgezien van de badkamer is deze gehele verdieping voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping:
De gehele verdieping bestaat uit één royale kamer. Het hoge plafond en de raampartijen versterken het gevoel van ruimte. Hier treft u ook een inpandige berging met wasmachine-opstelling en de Cv-ketel. De ramen bieden uitzicht op basisschool de Malelande.

Kenmerken:
– Goed onderhouden woning op een kindvriendelijke locatie
– 126 m² woonoppervlakte
– Fraai aangelegde tuin zuidwesten