Terug naar overzicht

Johan Wagenaarstraat 6A, Amersfoort

Johan Wagenaarstraat 6A, Amersfoort

Royaal 4-kamerappartement op een geweldige locatie met maar liefst 3 slaapkamers, een ruime keuken én een eigen tuin!

Deze fraaie benedenwoning is beslist een buitenkans want hier is het hartstikke fijn wonen. Zo wordt de straat enkel gebruikt door bestemmingsverkeer, woon je tegenover een groen klein bosgebied, kan je om de hoek op het Euterpeplein terecht voor de dagelijkse boodschappen en tref je de gezellige binnenstad van Amersfoort op steenworp afstand.

De indeling is als volgt:

Via de centrale entree met intercom bereik je de voordeur. Achter de voordeur bevindt zich eerst de ruime hal met voldoende mogelijkheden voor een garderobe. Vanuit de entreehal heb je toegang tot de verschillende ruimtes. Aan de voorzijde de woonkamer die heerlijk licht is door de grote raampartijen en uitzicht op bied op ’t Paardenwed, een klein groen gebied met een historie als paarden drinkplaats van de cavalerie. Naast de woonkamer de eerste slaapkamer (of een fijne thuiswerkplek!) met hetzelfde groene uitzicht.

Aan de achterzijde de royale keuken in hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur. Door de grootte van de keuken zijn er goede mogelijkheden om hier een echte leefkeuken van te maken, een bijkomend voordeel is de directe verbinding met de tuin. Naast de keuken bevindt zich de tweede slaapkamer die eveneens toegang biedt tot de tuin.

In het midden tref je de volledig betegelde badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel en toilet.
De tuin is onderdeel van de gemeenschappelijke tuin van de vereniging van eigenaren.

Kenmerken:
– Zeer ruime en lichte woning met een praktische indeling
– Gunstige ligging op loopafstand van de binnenstad van Amersfoort en uitzicht op het groen
– Actieve Vereniging van Eigenaren
– De servicekosten bedragen € 202,- per maand
– Vergunningsvrij parkeren voor de deur.