Terug naar overzicht

Huzarenstraat 18, Amersfoort

Huzarenstraat 18, Amersfoort

Starters opgelet, houd je van het stadsleven en ben je op zoek naar een leuk 2-kamer appartement? Dan mogen wij je aanbieden dit goed onderhouden appartement op loopafstand van de binnenstad van Amersfoort. Het appartement ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex en beschikt onder andere over een balkon met vrij uitzicht en een ruime berging.

Het complex bevindt zich op steenworp afstand van de historische binnenstad van Amersfoort met al haar terrassen, winkels en gezelligheid. Daarnaast nodigen de stadsparken in de zomermaanden uit voor een picknick met je vrienden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Euterpeplein. Tevens ligt het appartement gunstig ten opzichte van het centrum van Amersfoort en de diverse uitvalswegen (A1 en A28).

De indeling is als volgt:

De entreehal verbindt de verschillende ruimtes. Op de gang vind je het toilet en een handige inpandige berging waar zich ook de CV-ketel bevindt. Aan de voorzijde tref je de slaapkamer met aansluitend de badkamer. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een grote kast en een tweepersoonsbed en vanuit het raam heb je uitzicht op de rustige binnenplaats met volop parkeergelegenheid. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Aan de andere kant van de gang bevindt zich de woonkamer met open keuken en aansluitend het balkon. Door de grote raampartijen is de woonkamer een rustige en lichte ruimte. De keurige open keuken is in lichte kleurstelling. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon met vrij uitzicht op de groene omgeving en zicht op de karakteristieke woningen aan de Cavaleriestraat. Op het balkon bevindt zich nog een extra bergkast.

Bijzonderheden:
– Gezonde en actieve VvE (maandelijkse kosten € 82,-).
– Op loopafstand van de stad en verschillende stadsparken en de binnenstad van Amersfoort.
– Ruime berging op de begane grond.
– Voldoende parkeergelegenheid.